Free shipping for orders over RM200.00
Cajun Chicken Vietnamese Roll

These vietnamese spring rolls with cajun cirspy grilled chicken are a refreshing change from the usual fried variety, flavorful with spices goodness that is healthy for keto/paleo/clean diet. They are also great as a cool summertime appetizer, and are delicious dipped in spicy thai sauce.
 

Gulungan vietnam roll ini dengan ayam panggang cajun krispy adalah perubahan yang menyegarkan dari varieti goreng biasa, berperisa dengan pelbagai rempah yang sihat untuk diet keto/paleo/sihat diet. Ia juga enak sebagai pembuka selera musim panas, dan sedap dicelupkan dalam sos Thailand yang pedas.
 

 

CAJUN CHICKEN VIETNAMESE ROLL ⁣
Bahan Cajun Ayam yang diperlukan:⁣

  • 3 keping chicken breast⁣

  • 1 sudu kecil garlic powder (HEXA HALAL British 4IN1 Table Seasoning )

  • Rock salt secukup rasa⁣ (HEXA HALAL British 4IN1 Table Seasoning)

  • 1 sudu kecil parsley (HEXA HALAL Italian 4In1 Herbs Series)

  • 3 sudu besar HEXA Cajun Spice

  • Granulated Sweetener secukup rasa ⁣

  • 1 sudu kecil jus limau⁣

  • 3 sudu besar minyak⁣


Cara-cara menyediakan:⁣

  1. Masukkan dada ayam dalam bekas bertutup. Perasakan dengan garlic powder, rock salt, parsley, cajun, sweetener dan jus limau. Kacau rata dan perap semalaman dalam peti ais.⁣

  2. Panaskan pan, masukkan minyak. Grilled ayam sampi garing dan masak.⁣

  3. Angkat ayam, rehatkan. Hiris ikut ketebalan yang disukai.⁣


Bahan Vietnamese Roll:⁣

  • Beberapa keping rice paper⁣

  • Air suam secukupnya ⁣

  • Suhun (dicelur dan ditos)

  • Salad⁣

  • Timun jepun (hiris)⁣

  • Carrot (sagat kasar)⁣

  • Daun ketumbar ⁣

  • Sos thai⁣

  • Ayam Cajun (hiris)⁣


Cara-cara menyediakan:⁣

  1. Rendam sekejap rice paper. Bentang atas pinggan.⁣

  2. Susun semua sayuran dan suhun. Letak ayam, gulung dengan kemas. Buat sampai habis.⁣

  3. Cicah dengan sos thai.

  4. Siap dan selamat mencuba!

For watching the video recipe, please click on the link below. Please help to grow the channel by LIKING & SHARING the video.

https://www.instagram.com/p/CNH--0sFaK0/


Please support the page by following it:

https://www.instagram.com/kakakfaa/


For Buying HEXA Italian 4 in 1 Herbs Series, HEXA British 4 in 1 Table Seasonings & HEXA Cajun Spices, Please click on the link below:

https://www.ebaza.com.my/hexa-italian-herbs-series-4in1

https://www.ebaza.com.my/hexa-4in1-british

https://www.ebaza.com.my/hexa-cajun-spice-bottle-85g


For Singaporean who like to buy HEXA Products with FREE shipping, Please click on the link below:

https://shopee.sg/spicemehexa.sg

吃腻了炸食?一起来尝试着清新的⁣越南鸡肉卷食谱吧,用各种香料制成的多层口感,不仅健康有营养,也适合正在减脂/生酮饮食/原始人饮食的朋友们。配上辣泰式酱,是夏天的一道受欢迎的开胃菜。
 

越南肯瓊鸡肉卷

肯瓊鸡肉所需食材:

  • 3片鸡胸肉
  • 1茶匙大蒜粉(HEXA HALAL英式4IN1调味料)
  • 岩盐调味(HEXA HALAL英式4IN1调味料)
  • 1茶匙香菜(HEXA HALAL意大利41香料系列)
  • 3汤匙HEXA 肯瓊香料
  • 颗粒状甜味剂
  • 1茶匙柠檬汁
  • 3大匙油

 

烹饪方式:

  1. 将鸡胸肉放入有盖的容器中。用大蒜粉,岩盐,香菜,肯瓊,甜味剂和柠檬汁调味。充分搅拌,然后在冰箱中腌制过夜。
  2. 加热锅并加入油。放入鸡肉并烤至酥脆和熟透。
  3. 拿起烤鸡,并放置在一旁静置。切成所需的厚度.

 

越南卷食材

  • 几张越南薄饼皮
  • 温水
  • 冬粉(煮熟后沥干水)
  • 沙拉
  • 日本黄瓜(切片)
  • 胡萝卜(削成碎)
  • 香菜
  • 泰国酱
  • 肯瓊烤鸡(切成薄片)

 

烹饪方式:

  1. 将越南薄饼皮片浸泡片刻。铺在盘子上。
  2. 把所有蔬菜和冬粉放在饼皮上,加入鸡肉并卷起来,摆在盘子上。
  3. 用泰国调味汁均匀涂抹在盘子上摆盘。
  4. 越南卷就可上桌啦!

 

若有兴趣观看视频食谱,请单击下面的链接。请通过喜欢和分享视频来帮助扩大频道。

https://www.instagram.com/p/CNH--0sFaK0/
 

请通过以下方式支持该页面:

https://www.instagram.com/kakakfaa/

 

若有兴趣购买HEXA意大利四合一香料系列,HEXA英式四合一调味料和HEXA 肯瓊香料,请点击以下链接:

https://www.ebaza.com.my/hexa-italian-herbs-series-4in1

https://www.ebaza.com.my/hexa-4in1-british

https://www.ebaza.com.my/hexa-cajun-spice-bottle-85g

 

对于想免邮购买HEXA产品的新加坡人,请单击下面的链接:

https://shopee.sg/spicemehexa.sg