Free shipping for orders over RM200.00
Cooking Set (Bundle)
Cooking Set (Bundle)
Sort by
Show result
Customer Reviews
Edayu

Terima kasih Hexa, kita dah PRO masak Nasi Arab, Beriani, & Mandi wink

5 April 2024
Ayang

Suka rasa dia mcm milk tea taiwan 
Lebih sedap mix dgn pearl or cincau

14 March 2024
Diena

Sy suka gila la gula ni
Sbb berlemak letak dlm air mahupun masakan

Hope hexa buat yg pek besar pula lepas ni

14 March 2024
Wani

Muz thai tea tu pun sedap giler bg akak terasa tea orignal thai tu..

8 March 2024
Imran

Kudapan yg sihat dan sedap, sesuai utk anak2 yg kurang suka mkn sayuran

5 March 2024
Danny

Sdp rasa gula kelapa ni, blh letak dlm dessert atau lauk pauk.. rasa lemak manis tu mmg terbaik

4 March 2024
Harini

MUZ Thai Tea sedap. Rasa pure thai tea & vanilla. Wangi & kurang manis

1 March 2024
Azim

rasa light teh susu yg sedap, tak terlalu berlemak.. rasa tak muak

29 February 2024
Mala

Alhamdulillah akak suka sangat2 rasa ayam dr chicken seasoning ni.. cukup semua rasa klu goreng sayur akak cuma letak ni je tak payah campur perisa lain2 dah.. terbaik.. masak sup pun sedap yes

28 February 2024
Ayu

Beef paling sesuai dengan kitaorang, sebab beef tu ada rasa curry dan lebih pedas sedikit. Rasanya beef seasoning tu apa2 protein pun sesuai untuk perapan. Lagi sedaplah.

14 February 2024