Free shipping for orders over RM200.00
Cooking Set (Bundle)
Cooking Set (Bundle)
Sort by
Show result
Customer Reviews
Zana

1. Salted egg tu best sbb mcm2 blh buat, buat ngn pasta pun sedap
2. Sichuan Mala tu dh try buat versi kering, mmg terasa kepedasan sos tu.. pedas yg sedap

1 February 2023
Lalita

Firstime saya letak salted egg powder dalam dumpling, rasa agak creamy tapi tak muak. if dalam isi tak letak garam maybe boleh masukkan dlm 2 sudu salted egg powder tu utk perasakan filling. Rempah Sichuan Mala saya tambah utk bagi rasa pedas kebas sikit sebab dumpling filling yg tak pedas mana best kan? overall its a good match

31 January 2023
Christal

Salted egg tu best sbb mcm2 blh buat, masak dengan pasta pun sedap! buat CNY Snack pun boleh.
Happy CNY!!

26 January 2023
Wati

Salted egg memang best! Sedap masak sotong masak salted egg. wink

25 January 2023
Bunga

Saya lebih suka buat minuman sebagai pengganti gula, sbb tak manis macam gula biasa tu.

25 January 2023
Fatin

Erymaze ok dan sgt best

21 December 2022
Lalisa

Erymaze. Memang berbaloi kalau beli. Rasa manis yg sedap, mmg serupa rasa gula biasa tp lebih berkhasiat. Packaging pun senang diguna.

21 December 2022
Kenzo

I suka sgt produk Erymaze ni, sbb blh mkn dessert tanpa rasa bersalah wink

20 December 2022
Daisy

4in1 salad & drinks memang berbaloi kalau beli. Sebab kalau nak buat salad atau bancuh air dlm kuantiti yg sikit, senang nak guna. Nak bawak kemana mana pun senang.
Sumac powder. Sedap, masam masam manis. Bancuh dlm teh o panas pun refreshing je rasa..

8 December 2022
Erina

 4in1 salad tu akk suka sgt. Dalam 1 botol mcm2 ada
Sumac mmg akk dah amal lama sejak covid, Alhamdulillah mmg serasi

1 December 2022