Free shipping for orders over RM200.00
RM129.00
HEXA HALAL Ayam Goreng Berempah 150gm*12
Price RM129.00
Product SKU product-15102019
Brand Hexa Food
Size (L x W x H) 35 cm x 27 cm x 9 cm
Reward Points 130
Availability In Stock
Quantity
This product has a maximum quantity of 1
Description
Highlight

Please take notes, you cannot buy more than 1 carton in 1 order.

You cannot add any other item in your shopping cart with this carton!!!

Product: HEXA AYAM GORENG BEREMPAH 150G*12

Description

Want to create chicken dishes that are scrumptious and finger-licking good? Worry not. Hexa Ayam Goreng Berempah (Fried Chicken Spice Mix/ 炸鸡混合香料) got you covered! This is your secret weapon. The spice mix has the right combination of spices to give your food that desired umph. Make your friends envious and whip up something appetizing which is as easy as 1,2,3. Ayam Goreng Berempah is best eaten with Nasi Kukus (steamed rice), a famous east coast dish. Accompanied by pickles or saladand topped with mouthwatering curry gravy and extra chili sambal for spiciness, this dish will make you go back for seconds. Be the chef you dream to be and your family will thank you for it.

Description

  • 100% natural ingredients.
  • Great for marinating chicken before frying
  • Halal Certified.
  • HACCP certified.

 

Good food leads to a good mood.

We're here to fill your life with an exotic taste which you may not find easily anywhere else. Cook the kind of food that everyone remembers. Brimming with flavour and life, easy to cook. It can only be found in Ebaza.

 

Suggested Use

Mix 2 tbsp of HEXA Ayam Goreng Berempah with 2 tbsp of oil and make a paste. Rub the paste all over the chicken (500g). Leave it in the fridge for 1-2hrs. Drop the chicken pieces in a frying pan over medium-high heat for about 10-15 mins until golden and crisp (use your discretion- smaller pieces will cook faster). This fried chicken is super crispy, crunchy, juicy, with a nice aroma and spiciness.

If you are health concerned, you can cook the chicken in the oven or simply grill it. This recipe is one of Hexa's best. If you don't believe me try it out!

Uses:

  • Marinades for meat

 

Ingredients
Spices, Salt, Cumin, Coriander, Corn Starch, Onion, Garlic, Lemongrass, Chili, Msg.

Storage
Keep in a clean, dry and cool place. Better to keep in the fridge once open.

 

Disclaimer
While Ebaza endeavors to ensure the correctness of its product images and information, sometimes minor changes about the packaging and/or ingredients may be a pending update on Ebaza.com.my. Though items may seldom happen to ship with alternate packaging, the freshness of the products is always guaranteed. We recommend that you check Hexa Food’s YouTube channel “https://www.youtube.com/user/HexaFood” or Instagram page

“https://www.instagram.com/hexafood/” for easy and convenient video recipes.   


Welcome to HEXA Online Herbs & Spices Shop! 

Here you are able to find most of our products and purchase through this easy channel. 
No more hassle of visiting supermarkets only to find that the herbs and spices that you need is outta stock =(  With access to all of these ingredients, you are now equipped with what any other chefs have. Use our ingredients, whip up a fantastic dish, make everyone awe, and we will be proud. 

 

Wanna know more about our company?

You can visit us at www.hexafood.com or here's a short story 

Our company was established in 1997. From a humble setup of manual types of machinery, today fully automated grinding and packaging types of machinery are used to meet our growing business demands. It is our goal to make "Krisanya" & "HEXA" household brands that define Quality, Affordability,and Taste. 

 

We manufacture a wide range of products such as Spices, Seasonings, Marinates, Herbs, Flour & Curry Powder. Our current sales channels include the Retail (hypermarket, supermarket, mini market, etc), Food Service and Online too. Any question regarding our products, you can email us at hexafood@hexafood.com 

That's it!

 

Our new Singapore online store offers variety of seasoning mix and authentic Indian spices. Get the highest quality herbs, ground mix spices and all the amazing fusion of flavours in our Singapore spice blend online store. Purchase your favourite seasoning mix from one of the best Asian spice shops. Check out our Blog and YouTube channel and find variety of recipes using taco meat seasoning mix, burger seasoning, chicken fry seasoning, vegan seasoning premix to add flavour and aroma to the foods. Let’s pick up the best condiments from your kitchen spice rack and make a nice home-cooked meal together. Bon Appétit!

 

 

For checking the Ayam Goreng Berempah recipe, please click on the link below:

https://www.ebaza.com.my/resipi-ayam-goreng-berempah

https://www.ebaza.com.my/roti-pita-ayam-berempah-recipe

https://www.ebaza.com.my/ayam-goreng-berempah-recipe

https://www.ebaza.com.my/udang-madu-berempah-recipe

https://www.ebaza.com.my/ayam-goreng-berempah-simple-recipe

https://www.ebaza.com.my/ayam-goreng-berempah-simple-recipe

https://www.ebaza.com.my/ikan-goreng-berempah-recipe

https://www.ebaza.com.my/sotong-goreng-berempah-%E9%A6%99%E8%84%86%E9%A9%AC%E6%9D%A5%E7%82%B8%E9%B1%BF%E9%B1%BC

 

 
Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

1 bottle of Ayam Goreng Berempah 150G*12

Customer Reviews
Qistina

Super snack mmg tiptop.. winkyes

23 September 2022
Dennis

Sichuan mala tu sedapp sgt.. pedas tapi sedap.. walaupon berpeluh-peluh makan, berhingus semua.. tp still continue mkn jgk.. ahhhaa.. sebab sedap..

23 September 2022
Shaa

Sichuan Mala sedap. Mmg dah cukup rasa pedas, masin, manis dan masam. Boleh buat macam2 dari 1 pack sos. Steamboat, ramen, goreng2 atau rebus rebus. Cubalah!

21 September 2022
Kak Pah

Super Snack.  Sedap, dah complete dalam 1 botol. Boleh buat ngunyah2 sambil tgk movie, boleh buat milkshake, dessert atau dalam masakan harian. Mmg memudahkan kerja dan menyihatkan.

21 September 2022
Manja

Sedap sangat!
Semua ok.bagi saya senang je nk masak
Kena pula masak guna airfryer, proses masak tu lagi cepat.
Dalam 25 minit je.

21 September 2022
Thesisters

Korean Fried Chicken Air Fryer vs Deep Fry..bagi saya AF version is best. Tepung dia lebih sedap, salutan pada ayam lagi cantik & lagi senang nak masak

13 September 2022
Wan

ayam korean ni sama mcm yg dulu, saya campur kedua2 sos tu baru tak pedas sgt angel

12 September 2022
Melor

Saya dah rasa dua2 version...
1) utk set air fryer tu sy mmg suka sgt2 sbbny tk perlu guna minyak yg bnyk tp texture ayam ttp rangup mcm goreng biasa.utk sos plk sy lebih suka sos spicy gochujang.

2)utk set korea original yg sblm ni bg sy ok semua perfect sbb masa tu sy campurkn kedua-dua sos

9 September 2022
Azah Zara

Air fryer edition tiptopp.. sedapp giler.. both sauce cukup rasa.. 5⭐
Hanya memerlukan 20-30min utk masak for both side (utk chicken wing)
Yang penting tetap garing!

8 September 2022
liza

Set Korean fried chicken hexa #101 ni woww sgt.. dgn rasa yg sedap n senang nk sediakan. Nk prepare pun semudah ABC, org ckp anak2 pun blh buat. Dapur pun sentiasa berkilat, walaupun dpt makan yg sedap2 .Akk bg 10/10! Kanan tu spicy gochujang sauce, kiri soy garlic sauce (gambar). Dua2 mantap

7 September 2022
Nurul

Saya suka sangat Serbuk Peri-Peri ni.
Haritu saya buat Baked Potato, rasa dia so yummy..!

26 August 2022
Marina

Serbuk bawang ni sedap dan sesuai untuk bahan perapan, sesuai juga utk masakan bergoreng seperti Nasi Goreng dan Mee Goreng.
Make sure lepas guna, simpan dalam bekas atau botol yang kedap udara. wink

15 August 2022
Marina

Peri-Peri Seasoning Hexa sesuai utk buat bahan perapan macam ayam.
Juga sesuai untuk makanan yang digoreng seperti Nasi Goreng dan Mee Goreng.

15 August 2022
Aimi

Peri-peri ni sedap, saya suka dia ada slight pedas sikit, tak terlampau pedas.

4 August 2022
Amy

Peri-peri is the best! yes

28 July 2022
Liza

Peri-peri, Garlic Powder dan Onion Powder ni set yang sangat complete!

Semua Produk hexa memang WAJIB ada di setiap rumah sebab memudahkan kerja dan sedap!

28 July 2022
Zara

Sedap.. cukup rasa..

Tak perlu letak garam pun sebenarnya...

sesuai untuk marinated, especially yg nk berdiet.

Lumur lumur, Grill atau Bakar pun boleh wink

28 July 2022
Daus

Apa yg sy suka dengan Rempah Peri-Peri:

  • Cukup dengan rasa masam dan pedas
  • Boleh digunakan untuk flavoring kentang goreng atau sos istimewa.
28 July 2022
Wani

bagi sy korea chili flakes tu ok warna pn merah cantik elok sbb ada sesetengah chili flakes warna tak cantik dia mcm gelap tak merah.utk rasa plk bg saya ngam dgn selera saya sbb dia tk de la pedas giler .pedas dia just nice utk saya & keluarga..terbaik 

1 July 2022
Kakakfaa

Korean Chili Flakes Hexa sedap, tak pedas sangat dan dari cili yang berkualiti. Tak seperti chili flakes biasa, kadang bau kurang menyenangkan dan flakes nya agak kasar. Bukan saja boleh guna untuk masakan Korea. Boleh juga guna untuk masakan harian biasa. Jangan lupa cuba ye guys! 

30 June 2022