Free shipping for orders over RM200.00
RM89.90
HEXA Spice Christmas GIFT Box Client Holiday Corporate Xmas Gifts SET B
Price RM89.90
Product SKU DUBAI-01122020
Brand Hexa Food
Availability Out Of Stock
Description

HEXA exotic signature spices are irresistible combination of flavours which make a wonderfully delicious Christmas gift, especially when paired with festive, holiday-exclusive GIFTS!

Send this selection of our best spice mixed: Cajun spice, lemon pepper seasoning, BBQ seasoning and many more, … as a savoury addition to any gathering or a thoughtful GIFT.

The HEXA signature designed Happy Holidays makes this gift box the perfect way to celebrate the season!

 

The HEXA Spice Christmas gift sets (Set1& Set2)! Includes:

Christmas set 2:

1.HEXA BREAKFAST OAT MIX 350G

2.HEXA Salted Egg Sauce Powder Premix (80g)

3.HEXA ORIGINAL CHEESE SAUCE PREMIX 80g

3.HEXA HALAL Italian 4 In 1 Herbs Series (24g) Oregano / Parsley / Rosemary / Basil

4.HEXA HALAL British 4 In 1 Table Seasoning (85g) Garlic, Chili, Black Pepper, Rock Salt

5.HEXA HALAL American 4 IN 1 BBQ & Steak Seasoning (85g) BBQ Seasoning, Cajun, Garlic Salt, Lemon Pepper

6.HEXA HALAL Salad & drinks seed series(70gm) Chia / Basil / Sumac / Black seed

7. Christmas Gift Box with Gift Tag and decoration

 

A FEW MORE DETAILS • If you are sending this package as a gift to someone else - Please make sure to include the correct SHIPPING address. (The Recipients) - In the comment section please don't forget to write who it’s from - So the Recipient knows who sent the box - in addition to your gift message. Your message will be printed on card stock and placed inside the box. If you prefer a hand written message We will be more than happy to do so - please just leave us a note saying so.

 

Our new Singapore online store offers variety of seasoning mix and authentic Indian spices. Get the highest quality herbs, ground mix spices and all the amazing fusion of flavours in our Singapore spice blend online store. Purchase your favourite seasoning mix from one of the best Asian spice shops. Check out our Blog and YouTube channel and find variety of recipes using taco meat seasoning mix, burger seasoning, chicken fry seasoning, vegan seasoning premix to add flavour and aroma to the foods. Let’s pick up the best condiments from your kitchen spice rack and make a nice home-cooked meal together. Bon Appétit!

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

1.HEXA BREAKFAST OAT MIX 350G

2.HEXA Salted Egg Sauce Powder Premix (80g)

3.HEXA ORIGINAL CHEESE SAUCE PREMIX 80g

3.HEXA HALAL Italian 4 In 1 Herbs Series (24g) Oregano / Parsley / Rosemary / Basil

4.HEXA HALAL British 4 In 1 Table Seasoning (85g) Garlic, Chili, Black Pepper, Rock Salt

5.HEXA HALAL American 4 IN 1 BBQ & Steak Seasoning (85g) BBQ Seasoning, Cajun, Garlic Salt, Lemon Pepper

6.HEXA HALAL Salad & drinks seed series(70gm) Chia / Basil / Sumac / Black seed

7. Christmas Gift Box with Gift Tag and decoration

Customer Reviews
Khadijah

Yg korea mmg daebakkk....

7 November 2022
Azira

Korean 4in1: lengkap dengan semua seasoning utk light use macam untuk buat perapan or utk stir fry cuma seaweed tu  saya prefer kurang garam or takde langsung sebab garam boleh tambah asing for those yg kena diet sodium otherwise all perfect

3 November 2022
Zanariah

Wslm, dh cuba n sgt berbaloi2.. dgn adanya set ni akk n family dpt rasa mknn Jepun n Korea yg pelbagai.. 
Selama ni tak pernah terlintas pun nk masak menu diaorg
Hexa mmg memudahkn kerja akk, dpt la akk explore mknn negara luar

31 October 2022
Hayat

Korean 4 in 1 series
Rempah seafood jjampong & bbq best, tak perlu masukkan terlalu banyak pun dah rasa. Korean chili rasa pedas & kick. Korean seaweed pun ada rasa seaweed sebenar..satu set ni je dah boleh buat mcm2 K-food..terbaekkk

28 October 2022
Aurel

Miso memang rasa original, mudah nak guna & simpan sbb bukan paste. Togarashi cantik sangat warna dia, multipurpose spice, tabur atas apa pun sedap. Japanese curry sangat2 terbaik & sangat best & of course sedap. Sansho pepper, ada effect mcm pudina, boleh tambah heat & freshness pd food

27 October 2022
Marlia

Kami dh cuba & sgt berbaloi2.. dgn adanya set ni akk n family dpt rasa mknn Jepun n Korea yg pelbagai.. 
Selama ni tak pernah terlintas pun nk masak menu diaorg
Hexa mmg memudahkn kerja akk, dpt la akk explore mknn negara luar

20 October 2022
Syahira

Japanese 4in1 yang ni memang rare dan semua akak rasa satu persatu, memang rasa yg sangat sedap dan perisa yang baru utk akak. heart

19 October 2022
Haliza

Ternyata rempah beriani arab mmg sedap,
mudah dan x lama pun nak siapkn menu lunch.
Next nak masak lagi utk lauk lain pulak

5 October 2022
Haziq

super snack best, better than the previous edition.
Kekacang rapuh, tak keras.
Bila start makan memang non-stop..

4 October 2022
Ayra

Sichuan mala memang super pedas, tapi flavour dia sedap.
Still continue makan walaupon pedas..

4 October 2022
Ieza

Sichuan mala sauce tu bg akk rasa dia sedap tp pedas sgt

27 September 2022
Qistina

Super snack mmg tiptop.. winkyes

23 September 2022
Dennis

Sichuan mala tu sedapp sgt.. pedas tapi sedap.. walaupon berpeluh-peluh makan, berhingus semua.. tp still continue mkn jgk.. ahhhaa.. sebab sedap..

23 September 2022
Shaa

Sichuan Mala sedap. Mmg dah cukup rasa pedas, masin, manis dan masam. Boleh buat macam2 dari 1 pack sos. Steamboat, ramen, goreng2 atau rebus rebus. Cubalah!

21 September 2022
Kak Pah

Super Snack.  Sedap, dah complete dalam 1 botol. Boleh buat ngunyah2 sambil tgk movie, boleh buat milkshake, dessert atau dalam masakan harian. Mmg memudahkan kerja dan menyihatkan.

21 September 2022
Manja

Sedap sangat!
Semua ok.bagi saya senang je nk masak
Kena pula masak guna airfryer, proses masak tu lagi cepat.
Dalam 25 minit je.

21 September 2022
Thesisters

Korean Fried Chicken Air Fryer vs Deep Fry..bagi saya AF version is best. Tepung dia lebih sedap, salutan pada ayam lagi cantik & lagi senang nak masak

13 September 2022
Wan

ayam korean ni sama mcm yg dulu, saya campur kedua2 sos tu baru tak pedas sgt angel

12 September 2022
Melor

Saya dah rasa dua2 version...
1) utk set air fryer tu sy mmg suka sgt2 sbbny tk perlu guna minyak yg bnyk tp texture ayam ttp rangup mcm goreng biasa.utk sos plk sy lebih suka sos spicy gochujang.

2)utk set korea original yg sblm ni bg sy ok semua perfect sbb masa tu sy campurkn kedua-dua sos

9 September 2022
Azah Zara

Air fryer edition tiptopp.. sedapp giler.. both sauce cukup rasa.. 5⭐
Hanya memerlukan 20-30min utk masak for both side (utk chicken wing)
Yang penting tetap garing!

8 September 2022