Sets
Free shipping for orders over RM200.00
Cooking Set (Bundle)
Cooking Set (Bundle)
Sort by
Show result

Complete set to make Deepavali Murukku!

1. 500g Hexa Murukku Flour #Original (Ajwain + Corn Starch + Cumin + Salt + Roasted Dhall Flour & Roasted Rice Flour)

2. 500g Hexa Murukku Flour #Spicy

3. 25g Mixed Spices (Ajwain Seed + White Sesame Seed) x2

4. Murukku Mould

RM49.50

Please take notes, you cannot buy more than 1 carton in 1 order.

You cannot add any other item in your shopping cart with this carton!!!
RM199.00

Please take notes, you cannot buy more than 1 carton in 1 order.

You cannot add any other item in your shopping cart with this carton!!!
RM119.00
Customer Reviews
Siti

Saya merupakan penggemar Nasi Arab! Dengan adanya Gift Set ni, saya boleh masak di rumah bila2 masa dan ikut citarasa saya sendiri. Jimat pun jimat! Satu botol boleh guna 3/4 kali depends on sukatan yang kita guna juga lah.

2 October 2019
Juwita

Nice bottle dan tak perlu cari bekas baru. Sangat memudahkan kerja2 memasak di dapur yes

30 September 2019
Amer

Bini mengidam nak nasi arab!
Nasib baik ada Al-Hexa .... heartheart

28 September 2019
Vivian

So many recipe i can explore with this sets!

Thank you Ebaza cheekywink

28 September 2019
Ekin

I try it before and it SUPER OWESOME!

1 August 2019
Gary

Tried it, pretty good

15 July 2019
Nadiah Aizie

Produk baru hexa Ayam Goreng Berempah sangat lazat. Anak2 sis pun suka sebab sedap diorg kata...

17 April 2019
Azah Zara

kalau buat sekali serdak2 lg best.. mksdnya ada lebihan serai atau lengkuas utk buat nampak serdak dan daun kari.. wahhh mesti lg syok.. hihi.. tp overall dah ok.. keep it up hexa

17 April 2019
Maria Aiman

Ayam Goreng Berempah sedap, cuma perlu mix dengan chili sedikit untuk rasa sedikit pedas n warna klau ada merah2 skit lg menarik!

17 April 2019
Zuhira

So far produk baru Ayam goreng berempah sangat sedap dan secukup rasa

17 April 2019