Free shipping for orders over RM200.00
Cooking Set (Bundle)
Cooking Set (Bundle)
Sort by
Show result
Customer Reviews
Aimi

Peri-peri ni sedap, saya suka dia ada slight pedas sikit, tak terlampau pedas.

4 August 2022
Amy

Peri-peri is the best! yes

28 July 2022
Liza

Peri-peri, Garlic Powder dan Onion Powder ni set yang sangat complete!

Semua Produk hexa memang WAJIB ada di setiap rumah sebab memudahkan kerja dan sedap!

28 July 2022
Zara

Sedap.. cukup rasa..

Tak perlu letak garam pun sebenarnya...

sesuai untuk marinated, especially yg nk berdiet.

Lumur lumur, Grill atau Bakar pun boleh wink

28 July 2022
Daus

Apa yg sy suka dengan Rempah Peri-Peri:

  • Cukup dengan rasa masam dan pedas
  • Boleh digunakan untuk flavoring kentang goreng atau sos istimewa.
28 July 2022
Wani

bagi sy korea chili flakes tu ok warna pn merah cantik elok sbb ada sesetengah chili flakes warna tak cantik dia mcm gelap tak merah.utk rasa plk bg saya ngam dgn selera saya sbb dia tk de la pedas giler .pedas dia just nice utk saya & keluarga..terbaik 

1 July 2022
Kakakfaa

Korean Chili Flakes Hexa sedap, tak pedas sangat dan dari cili yang berkualiti. Tak seperti chili flakes biasa, kadang bau kurang menyenangkan dan flakes nya agak kasar. Bukan saja boleh guna untuk masakan Korea. Boleh juga guna untuk masakan harian biasa. Jangan lupa cuba ye guys! 

30 June 2022
Ash

Korean Chilli Flakes ni now my fav Hexa product. 
Sbb cili dia kisar halus dan kurang biji cili.. wink

28 June 2022
Xin Jing

OMG! I can Honestly say that this is the best cny gift I’ve gotten for my parents. It is so cute and useful and contains everything that they need for a perfect meal! My parents like it sooo much thank you HEXA

6 January 2022
Amirah

Alhamdulillah, da terima
antara jenama yang lama da nak try

kebetulan time promosi terus beli

recommended lepas nie bleh order lagi

terima kasih

4 January 2022