Free shipping for orders over RM200.00
Fish Cajun & Sweet Mango Salad ka'qiong 肯瓊烤鱼和芒果沙拉

Resepi ikan bakar cajun yang mudah dan sedap dengan salad mangga ringkas.

Easy and quick ways to bake fish fillets with cajun spices and make sweet mango salad.


Fish Cajun & Sweet Mango Salad

Bahan-bahan diperlukan:

  • 2 kpg Fillet Ikan Dory
  • 2sb Cajun & 1 sk Garlic Salt (HEXA 4 in1 American BBQ & Steak Spices) 
  • 2 bj Isi Buah Mangga
  • 1 bj Lada Merah & Hijau Besar
  • 1/2 bj Bawang Merah
  • 4-5btg Daun Ketumbar
  • 2 bj Jus Limau Kasturi
  • 1 sk Garam
  • 1 sb Madu


Cara-cara menyediakan:

  1. Masukkan minyak saitun dalam tray bakar dan letak ikan atas tray.
  2. Lumur rata cajun dan garlic salt pada ikan.
  3. Perap ikan selama 30 minit.
  4. Sementera membakar ikan, masukkan mangga dalam mangkuk dengan Lada Merah, Hijau Besar, Bawang Merah, Daun Ketumbar dan Jus Limau Kasturi.
  5. Seterusnya, perasakan dengan garam dan madu.
  6. Kemudian, gaul sehinnga rata.
  7. Masukkan ikan yang sudah siap bakar dan salad mangga dalam pinggan.
  8. Siap dan sedia untuk dihidangkan!


For watching the video recipe, please click on the link below. Please help to grow the channel by LIKING & SHARING the video:

https://www.instagram.com/p/B-Y5iJlldeg/


Please support her page by following it:

https://www.instagram.com/thesisterscookingproject/


For buying the product HEXA American BBQ & Steak Spices (4 In 1) , Click on the link below:

https://www.ebaza.com.my/hexa-american-bbq-steak-spices-4in1?search=4%20in%201

https://www.ebaza.com.my/cooking-set/4in1sets
 

For Singaporean who like to buy HEXA Products with FREE shipping, Please click on the link below:

https://shopee.sg/spicemehexa.sg

 

 

 

美味四溢的CAJUN烤鱼和芒果沙拉的简单食谱。香脆多汁烤鱼搭配清爽的夏季芒果沙拉解腻,绝对是一道令人回味西餐料理。
CAJUN 烤鱼和芒果沙拉
所需材料:
  • 2 片多利鱼片
  • 2大匙Cajun & 1小匙大蒜盐(HEXA 41美式烧烤和牛排香料)
  • 2 里芒果
  • 1 粒大红椒和青椒
  • 1/2 粒洋葱
  • 4-5串香菜
  • 2 粒青柠汁
  • 1 小匙
  • 1 大匙蜂蜜
     
烹饪方式:
  1. 将橄榄油涂抹均匀在烤盘中,然后将鱼肉放在烤盘上。
  2. CAJUN和大蒜盐均匀地撒在鱼上。
  3. 将鱼腌制30分钟。
  4. 当正在烤鱼时,将芒果放入装有大红椒,青椒,大葱,香菜和青柠汁的碗中。
  5. 接下来,加盐和蜂蜜调味。
  6. 然后,混合直至均匀。
  7. 将刚烤好的鱼和芒果沙拉一一摆设在盘子上。
  8. 香气四溢的烤鱼芒果沙拉就出炉啦!
     
若有兴趣观看视频食谱,请单击下面的链接。请通过喜欢和分享视频来帮助扩大频道。
https://www.instagram.com/p/B-Y5iJlldeg/

请关注她的页面:
https://www.instagram.com/thesisterscookingproject/

要购买产品HEXA美式烧烤和牛排香料(41),请单击下面的链接:
https://www.ebaza.com.my/hexa-american-bbq-steak-spices-4in1
https://www.ebaza.com.my/cooking-set/4in1sets


若想免邮购买HEXA产品的新加坡人,请单击以下链接

https://shopee.sg/spicemehexa.sg