Free shipping for orders over RM200.00
Herbs and Spices (Ziplock)
Herbs and Spices (Ziplock)
Herbs and Spices (Ziplock)

Buy authentic herbs and spices from the Ebaza Commerce, the Malaysian premier online herbs and spices shop for ordering food. We are serving as an online distributor for manufacturers of different brands.

Sort by
Show result
Customer Reviews
Danny

Sdp rasa gula kelapa ni, blh letak dlm dessert atau lauk pauk.. rasa lemak manis tu mmg terbaik

4 March 2024
Harini

MUZ Thai Tea sedap. Rasa pure thai tea & vanilla. Wangi & kurang manis

1 March 2024
Azim

rasa light teh susu yg sedap, tak terlalu berlemak.. rasa tak muak

29 February 2024
Mala

Alhamdulillah akak suka sangat2 rasa ayam dr chicken seasoning ni.. cukup semua rasa klu goreng sayur akak cuma letak ni je tak payah campur perisa lain2 dah.. terbaik.. masak sup pun sedap yes

28 February 2024
Ayu

Beef paling sesuai dengan kitaorang, sebab beef tu ada rasa curry dan lebih pedas sedikit. Rasanya beef seasoning tu apa2 protein pun sesuai untuk perapan. Lagi sedaplah.

14 February 2024
Aida

sedap, kenyal. Makan sejuk sejuk, nikmat. Kurang manis tapi sedap.

13 February 2024
Daria

sedap. Terasa bahan bahan perapan dia. Membangkit kan rasa umami ayam dlm masakan wink

13 February 2024
Rina

senang nk guna utk lamb grill, tak perlu tambah apa2 sebab dah cukup segala rasa .. memang sedap dan berbaloi wink

8 February 2024
Liza

boleh tambahkan dlm apa jua masakan yg menggunakan ayam , dpt menyerlahkan lg rasa ayam dan bertambah sedap

7 February 2024
Eedayuhusin

Untuk lamb n chicken. Kami suka both untuk perap ayam dan lamb. Kids suka ada rasa manis so just add on honey. Next time nak cuba mix dengan yogurt untuk perap.

6 February 2024