Free shipping for orders over RM200.00
RM22.00
HEXA HALAL Paprika Powder 500gm Food Service Packaging
1 reviews
Price RM22.00
Product SKU product-04062020
Brand Hexa Food
Reward Points 21
Points Needed 41000
Availability In Stock
Quantity
Description

Product: HEXA PAPRIKA POWDER 500g

Description

Paprika is a spice made from grounding up different varieties of Capsicum annuum peppers which can include sweet bell peppers, hot red and/or peppers and other varieties. A sweet but sassy relative of the chili pepper, paprika is used to add warm, natural colour and mildly spicy flavour to soups, stews, grains, and a variety of other dishes. Paprika is actually rich in essential vitamins and minerals, carotenoids and antioxidants which can benefit your body in many ways.
 

Description

  • Suitable for garnishing baked potatoes and snacks.
  • Naturally loaded with essential vitamins and minerals, carotenoids and antioxidants
  • 100% Natural and original ingredients
  • Halal & HACCP Certified
  • Used to season and color rice’s, stews, and soups.
  • Adds a red tint to sauces, stews, and meats

 

Suggested Use

Heat paprika powder to get its best flavor and color but be careful not to burn it as it is burned easily. Once the paprika color turns to brown, it starts to taste bitter.

Aromatically sweet and lovely reddish color, paprika comes very handy in the kitchen. Use it to add beautiful red color and a slightly pungent sweetness to any dish.


Ingredients

Paprika powder


Storage

Keep in a clean, dry and cool place. Store the Paprika Powder in a dark tin container that will keep it away from direct light.
 

Hexa Food is one of the major Spices and Herbs Manufacturers and Suppliers in Malaysia. Our core business includes manufacturing of various quality and affordable spices and seasoning products. Our products are all 100% natural without any preservatives or additives added to ensure better food safety. We supply quality spice blends to food industry, wholesalers, restaurants and retailers in Malaysia. Our spices and seasonings are also available in bulk size to keep your foodservice business running smoothly and help it grow.
 

Disclaimer

While Ebaza endeavors to ensure the correctness of its product images and information, sometimes minor changes about the packaging and/or ingredients may be a pending update on Ebaza.com.my. Though items may seldom happen to ship with alternate packaging, the freshness of the products is always guaranteed.

We recommend that you check Hexa Food’s YouTube channel “https://www.youtube.com/user/HexaFood” or Instagram page “https://www.instagram.com/hexafood/?hl=en” for easy and convenient video recipes.  

 

Welcome to HEXA Online Herbs & Spices Shop!

Here you are able to find most of our products and purchase through this easy channel.

No more hassle of visiting supermarkets only to find that the herbs and spices that you need is outta stock =(

With access to all of these ingredients, you are now equipped with what any other chefs have. Use our ingredients, whip up a fantastic dish, make everyone awe, and we will be proud.

 

Wanna know more about our company?

You can visit us at www.hexafood.com or here's a short story

Our company was established in 1997. From a humble setup of manual types of machinery, today fully automated grinding and packaging types of machinery are used to meet our growing business demands.

It is our goal to make "Krisanya" & "HEXA" household brands that define Quality, Affordability, and Taste.

 

We manufacture a wide range of products such as: Spices, Seasonings, Marinates, Herbs, Flour & Curry Powder. Our current sales channels include the Retail (hypermarket, supermarket, mini market, etc), Food Service and Online too. Any question regarding our products, you can email us at hexafood@hexafood.com

That's it!

 

Our new Singapore online store offers variety of seasoning mix and authentic Indian spices. Get the highest quality herbs, ground mix spices and all the amazing fusion of flavours in our Singapore spice blend online store. Purchase your favourite seasoning mix from one of the best Asian spice shops. Check out our Blog and YouTube channel and find variety of recipes using taco meat seasoning mix, burger seasoning, chicken fry seasoning, vegan seasoning premix to add flavour and aroma to the foods. Let’s pick up the best condiments from your kitchen spice rack and make a nice home-cooked meal together. Bon Appétit!

 

For checking the Paprika Powder recipe click on the link below :

https://www.ebaza.com.my/raffie-s-creamy-spicy-fettuccine-recipe

https://www.ebaza.com.my/ikan-goreng-berempah-recipe

https://www.ebaza.com.my/garlic-paprika-roated-chicken-recipe

https://www.ebaza.com.my/smoky-bbq-onion-rings-bbq-%E9%A6%99%E8%84%86%E6%B4%8B%E8%91%B1%E5%9C%88

Reviews (1)
view all
back
5
1 reviews
What's in the box

1. HEXA PAPRIKA POWDER 500g #100

Customer Reviews
Qistina

Super snack mmg tiptop.. winkyes

23 September 2022
Dennis

Sichuan mala tu sedapp sgt.. pedas tapi sedap.. walaupon berpeluh-peluh makan, berhingus semua.. tp still continue mkn jgk.. ahhhaa.. sebab sedap..

23 September 2022
Shaa

Sichuan Mala sedap. Mmg dah cukup rasa pedas, masin, manis dan masam. Boleh buat macam2 dari 1 pack sos. Steamboat, ramen, goreng2 atau rebus rebus. Cubalah!

21 September 2022
Kak Pah

Super Snack.  Sedap, dah complete dalam 1 botol. Boleh buat ngunyah2 sambil tgk movie, boleh buat milkshake, dessert atau dalam masakan harian. Mmg memudahkan kerja dan menyihatkan.

21 September 2022
Manja

Sedap sangat!
Semua ok.bagi saya senang je nk masak
Kena pula masak guna airfryer, proses masak tu lagi cepat.
Dalam 25 minit je.

21 September 2022
Thesisters

Korean Fried Chicken Air Fryer vs Deep Fry..bagi saya AF version is best. Tepung dia lebih sedap, salutan pada ayam lagi cantik & lagi senang nak masak

13 September 2022
Wan

ayam korean ni sama mcm yg dulu, saya campur kedua2 sos tu baru tak pedas sgt angel

12 September 2022
Melor

Saya dah rasa dua2 version...
1) utk set air fryer tu sy mmg suka sgt2 sbbny tk perlu guna minyak yg bnyk tp texture ayam ttp rangup mcm goreng biasa.utk sos plk sy lebih suka sos spicy gochujang.

2)utk set korea original yg sblm ni bg sy ok semua perfect sbb masa tu sy campurkn kedua-dua sos

9 September 2022
Azah Zara

Air fryer edition tiptopp.. sedapp giler.. both sauce cukup rasa.. 5⭐
Hanya memerlukan 20-30min utk masak for both side (utk chicken wing)
Yang penting tetap garing!

8 September 2022
liza

Set Korean fried chicken hexa #101 ni woww sgt.. dgn rasa yg sedap n senang nk sediakan. Nk prepare pun semudah ABC, org ckp anak2 pun blh buat. Dapur pun sentiasa berkilat, walaupun dpt makan yg sedap2 .Akk bg 10/10! Kanan tu spicy gochujang sauce, kiri soy garlic sauce (gambar). Dua2 mantap

7 September 2022
Nurul

Saya suka sangat Serbuk Peri-Peri ni.
Haritu saya buat Baked Potato, rasa dia so yummy..!

26 August 2022
Marina

Serbuk bawang ni sedap dan sesuai untuk bahan perapan, sesuai juga utk masakan bergoreng seperti Nasi Goreng dan Mee Goreng.
Make sure lepas guna, simpan dalam bekas atau botol yang kedap udara. wink

15 August 2022
Marina

Peri-Peri Seasoning Hexa sesuai utk buat bahan perapan macam ayam.
Juga sesuai untuk makanan yang digoreng seperti Nasi Goreng dan Mee Goreng.

15 August 2022
Aimi

Peri-peri ni sedap, saya suka dia ada slight pedas sikit, tak terlampau pedas.

4 August 2022
Amy

Peri-peri is the best! yes

28 July 2022
Liza

Peri-peri, Garlic Powder dan Onion Powder ni set yang sangat complete!

Semua Produk hexa memang WAJIB ada di setiap rumah sebab memudahkan kerja dan sedap!

28 July 2022
Zara

Sedap.. cukup rasa..

Tak perlu letak garam pun sebenarnya...

sesuai untuk marinated, especially yg nk berdiet.

Lumur lumur, Grill atau Bakar pun boleh wink

28 July 2022
Daus

Apa yg sy suka dengan Rempah Peri-Peri:

  • Cukup dengan rasa masam dan pedas
  • Boleh digunakan untuk flavoring kentang goreng atau sos istimewa.
28 July 2022
Wani

bagi sy korea chili flakes tu ok warna pn merah cantik elok sbb ada sesetengah chili flakes warna tak cantik dia mcm gelap tak merah.utk rasa plk bg saya ngam dgn selera saya sbb dia tk de la pedas giler .pedas dia just nice utk saya & keluarga..terbaik 

1 July 2022
Kakakfaa

Korean Chili Flakes Hexa sedap, tak pedas sangat dan dari cili yang berkualiti. Tak seperti chili flakes biasa, kadang bau kurang menyenangkan dan flakes nya agak kasar. Bukan saja boleh guna untuk masakan Korea. Boleh juga guna untuk masakan harian biasa. Jangan lupa cuba ye guys! 

30 June 2022