Free shipping for orders over RM200.00
RM59.00
Hexa Food Ramadhan Gift Box Set A [Free Wall Decoration Middle Eastern Art]
Price RM59.00
Product SKU product-1648103605944
Reward Points 59
Points Needed 590
Availability In Stock
Quantity
Description

what will u get:

-Ayam goreng berempah 150gm

-Rempah mandi Ayam 150gm

-Rempah kabsah kambing 150gm

-Mexican Taco seasoning 90gm-Salted egg sauce premix 80gm

-Hand Painted Middle Eastern Art Metal (Copper) Wall Decoration

-S size (7.7cm) Limited Edition

- until stock last

 

This bundle is all you need to have for this Ramadhan. For this Raya, We are giving you a special Gift all the way from Middle East. This plate is a display o Islamic Art which you can see very often in Middle Eastern Masjed. The blue colour is believed to break negative energy and neutralize DEVIL eye.

Product: HEXA SALTED EGG SAUCE PREMIXDescription

Salted Egg Sauce is one of the most famous sauce dishes in the world no matter in Chinese cuisine, western cuisine, Japanese cuisine, etc. There are many several ways to serve with foods. It can be sauce, seasoning, or dessert. For those who love Salted Egg. Let’s rock in HEXA Food.

Product: HEXA AYAM GORENG BEREMPAH 150gDescription

Want to create chicken dishes that are scrumptious and finger-licking good? Worry not. Hexa Ayam Goreng Berempah (Fried Chicken Spice Mix/ 炸鸡混合香料) got you covered! This is your secret weapon. The spice mix has the right combination of spices to give your food that desired mph. Make your friends envious and whip up something appetizing which is as easy as 1,2,3. Ayam Goreng Berempah is best eaten with Nasi Kukus (steamed rice), a famous east coast dish. Accompanied by pickles or salad and topped with mouthwatering curry gravy and extra chili sambal for spiciness, this dish will make you go back for seconds. Be the chef you dream to be and your family will thank you for it.

Product: Al-HEXA MANDI REMPAH NASI ARAB SPICE 150gDescription

Mandi is a traditional dish that originated in Yemen but slowly spread through the whole Arabic Peninsula and even made its way to the Levant and Egypt. Mandi is simple rice cooked with lamb or chicken with herbs and spices. The word “Mandi” comes from the Arabic word nada, meaning “dew”, and reflects the moist ‘dewy’ texture of the meat. That moist nature of the meat is attributed to the unique cooking technique. Mandi is traditionally cooked in a special kind of oven. The tandoor is usually a hole dug in the ground then lined with clay or a giant metal barrel that is buried in the ground.

Product: Al-HEXA REMPAH KABSAH KAMBING 150gDescriptionKabsa is chicken or meat served on a bed of steaming rice and redolent of exotic spices and is a national dish of Saudi Arabia. Variations are also popular in Yemen and the Gulf States of the Arabian peninsula, where it is known as machboos. In a cooking method unique to Kabsa, the chicken or meat is first simmered in a sauce of spices as well as tomatoes until tender. The resulting broth is then used to cook the rice separately.We are introducing our latest range of Arabic spices. Now, you can cook tasty Arabic dishes for your family. The best part: Our online video recipe will guide you side by side in preparing this dish so you don't need to worry about messing up the cooking.

Product: HEXA MEXICAN TACO SEASONING 90gDescriptionGetting ready to make a recipe that calls for taco seasoning, but don’t have a jar on hand? All you need is HEXA Mexican Taco Seasoning that is smoky and savory, with a satisfying mild heat, it is an adaptable, simple way to turn a ho-hum dinner into a “make again, please!”.It works great as a rub for steak, chicken, fish or shrimp, especially during summertime grilling season. Sprinkle it in soups or add it to a vinaigrette when you are craving a zesty salad and everything from tacos to veggies, meat, seafood, rice, beans, soups, and more. Guess what! It’s actually surprisingly delicious when sprinkled on popcorn too!

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

what will u get:

-Ayam goreng berempah 150gm
-Rempah mandi Ayam 150gm
-Rempah kabsah kambing 150gm
-Mexican Taco seasoning 90gm-Salted egg sauce premix 80gm
-Hand Painted Middle Eastern Art Metal (Copper) Wall Decoration
-S size (7.7cm) Limited Edition
- until stock last

Customer Reviews
Zana

1. Salted egg tu best sbb mcm2 blh buat, buat ngn pasta pun sedap
2. Sichuan Mala tu dh try buat versi kering, mmg terasa kepedasan sos tu.. pedas yg sedap

1 February 2023
Lalita

Firstime saya letak salted egg powder dalam dumpling, rasa agak creamy tapi tak muak. if dalam isi tak letak garam maybe boleh masukkan dlm 2 sudu salted egg powder tu utk perasakan filling. Rempah Sichuan Mala saya tambah utk bagi rasa pedas kebas sikit sebab dumpling filling yg tak pedas mana best kan? overall its a good match

31 January 2023
Christal

Salted egg tu best sbb mcm2 blh buat, masak dengan pasta pun sedap! buat CNY Snack pun boleh.
Happy CNY!!

26 January 2023
Wati

Salted egg memang best! Sedap masak sotong masak salted egg. wink

25 January 2023
Bunga

Saya lebih suka buat minuman sebagai pengganti gula, sbb tak manis macam gula biasa tu.

25 January 2023
Fatin

Erymaze ok dan sgt best

21 December 2022
Lalisa

Erymaze. Memang berbaloi kalau beli. Rasa manis yg sedap, mmg serupa rasa gula biasa tp lebih berkhasiat. Packaging pun senang diguna.

21 December 2022
Kenzo

I suka sgt produk Erymaze ni, sbb blh mkn dessert tanpa rasa bersalah wink

20 December 2022
Daisy

4in1 salad & drinks memang berbaloi kalau beli. Sebab kalau nak buat salad atau bancuh air dlm kuantiti yg sikit, senang nak guna. Nak bawak kemana mana pun senang.
Sumac powder. Sedap, masam masam manis. Bancuh dlm teh o panas pun refreshing je rasa..

8 December 2022
Erina

 4in1 salad tu akk suka sgt. Dalam 1 botol mcm2 ada
Sumac mmg akk dah amal lama sejak covid, Alhamdulillah mmg serasi

1 December 2022
Khadijah

Yg korea mmg daebakkk....

7 November 2022
Azira

Korean 4in1: lengkap dengan semua seasoning utk light use macam untuk buat perapan or utk stir fry cuma seaweed tu  saya prefer kurang garam or takde langsung sebab garam boleh tambah asing for those yg kena diet sodium otherwise all perfect

3 November 2022
Zanariah

Wslm, dh cuba n sgt berbaloi2.. dgn adanya set ni akk n family dpt rasa mknn Jepun n Korea yg pelbagai.. 
Selama ni tak pernah terlintas pun nk masak menu diaorg
Hexa mmg memudahkn kerja akk, dpt la akk explore mknn negara luar

31 October 2022
Hayat

Korean 4 in 1 series
Rempah seafood jjampong & bbq best, tak perlu masukkan terlalu banyak pun dah rasa. Korean chili rasa pedas & kick. Korean seaweed pun ada rasa seaweed sebenar..satu set ni je dah boleh buat mcm2 K-food..terbaekkk

28 October 2022
Aurel

Miso memang rasa original, mudah nak guna & simpan sbb bukan paste. Togarashi cantik sangat warna dia, multipurpose spice, tabur atas apa pun sedap. Japanese curry sangat2 terbaik & sangat best & of course sedap. Sansho pepper, ada effect mcm pudina, boleh tambah heat & freshness pd food

27 October 2022
Marlia

Kami dh cuba & sgt berbaloi2.. dgn adanya set ni akk n family dpt rasa mknn Jepun n Korea yg pelbagai.. 
Selama ni tak pernah terlintas pun nk masak menu diaorg
Hexa mmg memudahkn kerja akk, dpt la akk explore mknn negara luar

20 October 2022
Syahira

Japanese 4in1 yang ni memang rare dan semua akak rasa satu persatu, memang rasa yg sangat sedap dan perisa yang baru utk akak. heart

19 October 2022
Haliza

Ternyata rempah beriani arab mmg sedap,
mudah dan x lama pun nak siapkn menu lunch.
Next nak masak lagi utk lauk lain pulak

5 October 2022
Haziq

super snack best, better than the previous edition.
Kekacang rapuh, tak keras.
Bila start makan memang non-stop..

4 October 2022
Ayra

Sichuan mala memang super pedas, tapi flavour dia sedap.
Still continue makan walaupon pedas..

4 October 2022