Free shipping for orders over RM200.00
RM14.90
HEXA HALAL Chicken Seasoning 250g
3 reviews
Price RM14.90
Product SKU product-26122023
Brand Hexa Food
Reward Points 4
Points Needed 450
Availability In Stock
Quantity
Description

Product: HEXA CHICKEN SEASONING 250g

Description

Chicken seasoning is a savory, flavorful, and spicy blend of ingredients. It provides a complex yet delicious flavor to the chicken dish. The seasoning blend lends itself well to both grilled and baked chicken. Sprinkle your seasoning generously on your chicken as you cook. Whether you roast in the oven, grill, air-fry, or fry. It’s a great addition to your spice rack and you can use it for numerous dishes like fried fish, baked potatoes, popcorn, and fries or as a seasoning addition to a soup recipe. It also enhances the umami taste for different types of applications.

 

Description

  • 100% natural ingredients.
  • HACCP certified.
  • HALAL certified.
     

Good food leads to a good mood.

We're here to fill your life with an exotic taste which you may not find easily anywhere else. Cook the kind of food that everyone remembers. Brimming with flavour and life, easy to cook. It can only be found in Ebaza.
 

Uses

Chicken powder has extremely broad applications. Perfect for use in is an ideal marinade, seasoning, and soup base for meat, seafood, vegetables, hot pot dishes, noodles, pasta, chicken-flavored rice, and cream sauces etc. Use it in cooking to make the food delicious and nutritious.
 

Suggested Use

  • Marinade for chicken
  • Soup, stews, gravy
  • Hot pot dishes
  • Stir fried dishes
  • Chicken rice
     

Ingredients
Salt, Rice,Flour, Yeast Extract, Paprika, Onion, Herbs, Roasted Chicken Flavor, Anticaking, Garlic, Nutmeg.

 

Storage
Keep in a clean, dry and cool place. Better to keep in the fridge once open.

 

Disclaimer
While Ebaza endeavors to ensure the correctness of its product images and information, sometimes minor changes about the packaging and/or ingredients may be a pending update on Ebaza.com.my. Though items may seldom happen to ship with alternate packaging, the freshness of the products is always guaranteed. We recommend that you check Hexa Food’s YouTube channel “https://www.youtube.com/user/HexaFood” or Instagram page

“https://www.instagram.com/hexafood/” for easy and convenient video recipes.   


Welcome to HEXA Online Herbs & Spices Shop! 

Here you are able to find most of our products and purchase through this easy channel. 
No more hassle of visiting supermarkets only to find that the herbs and spices that you need is outta stock =(  With access to all of these ingredients, you are now equipped with what any other chefs have. Use our ingredients, whip up a fantastic dish, make everyone awe, and we will be proud. 

 

Wanna know more about our company?

You can visit us at www.hexafood.com or here's a short story 

Our company was established in 1997. From a humble setup of manual types of machinery, today fully automated grinding and packaging types of machinery are used to meet our growing business demands. It is our goal to make "Krisanya" & "HEXA" household brands that define Quality, Affordability,and Taste. 

We manufacture a wide range of products such as Spices, Seasonings, Marinates, Herbs, Flour & Curry Powder. Our current sales channels include the Retail (hypermarket, supermarket, mini market, etc), Food Service and Online too. Any question regarding our products, you can email us at hexafood@hexafood.com 

That's it!

Our new Singapore online store offers variety of seasoning mix and authentic Indian spices. Get the highest quality herbs, ground mix spices and all the amazing fusion of flavours in our Singapore spice blend online store. Purchase your favourite seasoning mix from one of the best Asian spice shops. Check out our Blog and YouTube channel and find variety of recipes using taco meat seasoning mix, burger seasoning, chicken fry seasoning, vegan seasoning premix to add flavour and aroma to the foods. Let’s pick up the best condiments from your kitchen spice rack and make a nice home-cooked meal together. Bon Appétit!

 

产品:HEXA 鸡肉调味料 250 克

描述

HEXA 鸡肉调味料是一种美味、风味独特且辛辣的混合物,为鸡肉菜肴提供了丰富而美味的味道。这种调味混合物非常适合用于烤和烘烤的鸡肉。在烹饪时,慷慨地撒上您的调味料,无论您是在烤箱里烤、烤、气炸还是油炸,都能完美搭配。它是香料架上的绝佳选择,可用于炸鱼、烤土豆、爆米花、薯条,或作为汤食谱的调味品,为不同类型的应用增添了鲜美的鲜味。

 

描述

  • 100%天然成分。
  • HACCP 认证
  • 清真认证。

 

美味的食物会让心情变得愉悦。

我们在这里,为您的生活填充一种异域的味道,这是您在其他地方可能难以轻松找到的。烹饪那种让每个人都记忆犹新的食物,充满风味和生气,易于烹饪。这种美味只能在 Ebaza 中找到。

 

用途

鸡粉具有极为广泛的应用。非常适合用作肉、海鲜、蔬菜、火锅菜、面条、意大利面、鸡肉风味的米饭和奶油酱等的理想腌料、调味料和汤底。在烹饪中使用它,使食物美味又有营养。

 

建议用法

  • 鸡肉腌制
  • 炖菜
  • 肉汁
  • 火锅
  • 炒菜
  • 鸡肉饭
     

成分

盐、大米、面粉、酵母提取物、红辣椒粉、洋葱、香草、烤鸡风味、防结块剂、大蒜、肉豆蔻。

 

储存

存放在干净、干燥和凉爽的地方。打开后,最好放入冰箱保存。

 

免责声明

尽管 Ebaza 努力确保产品图像和信息的准确性,但包装和/或成分可能因 Ebaza.com.my 待更新的信息而发生轻微变化。尽管商品偶尔可能采用替代包装发货,但产品的新鲜度始终得到保证。我们建议您查看 Hexa Food 的 YouTube 频道https://www.youtube.com/user/HexaFood”或 Instagram 页面“https://www.instagram.com/hexafood/”以获取简便易行的视频食谱。
 

 

欢迎来到 HEXA 在线香草和香料商店!

在这里,您可以轻松找到并购买我们大多数的产品。不再烦恼只能发现您需要的香草和香料缺货 =( 有了所有这些成分的访问权限,您现在已经具备了任何其他厨师所需的条件。使用我们的成分,烹饪出一道美味的菜肴,让每个人都惊叹,我们将感到骄傲。
 

想了解更多关于我们公司的信息吗?

您可以访问我们的网站 www.hexafood.com,或了解一个简短的故事。我们公司成立于1997年。从最初手动机械的简陋设置到如今完全自动化的研磨和包装机械的使用,以满足我们不断增长的业务需求。我们的目标是使“Krisanya”和“HEXA”成为定义质量、价格实惠和口味的家喻户晓的品牌

 

我们生产各种产品,如香料、调味料、腌制品、香草、面粉和咖喱粉。我们目前的销售渠道包括零售(超市、杂货店、便利店等)、食品服务和在线销售。有关我们产品的任何问题,您可以通过电子邮件发送至 hexafood@hexafood.com就是这样!
 

我们的新加坡在线商店提供各种调味料混合和正宗的印度香料。在我们的新加坡香料混合在线商店购买最高质量的香草、混合香料和所有令人惊叹的风味。从最好的亚洲香料店之一购买您最喜欢的调味料混合。查看我们的博客和 YouTube 频道,找到使用塔科肉调味料混合、汉堡调味料、炸鸡调味料和素食调味预拌制作各种美食的食谱,为食物增添美味和香气。让我们从厨房的香料架上挑选出最好的调味品,一起做一顿美味的家常餐。Bon Appétit!

Reviews (3)
view all
back
5
3 reviews
What's in the box

Product: HEXA CHICKEN SEASONING 250g

 

Customer Reviews
Rasyidah

Saya dah cuba pada minuman dan masakan. Saya suka rasanya, tidak meninggalkan rasa pahit. Kecil dan mudah di bawa kemana-mana sahaja

23 July 2024
Julian

Senang kerja nak buat Sate, hanya perlu tuang pada daging dan perap jer. Rasa pun dah cukup lengkap tanpa perlu ditambah rempah lain lagi

3 July 2024
Cindy

Fitplus Breakfast Oat Mix pulak memang fevret akak sebab dah lengkap dengan oat, nuts, buah kering n susu. Sedappp

8 May 2024
Salsabila

Ceylon cinnamon sticks tu memang lain dr kayu manis biasa. Wangi dan lebih nipis. Baunya tak terlalu kuat, manis manis je.

7 May 2024
Ariani

Small package tu best 
Sebab boleh masuk dlm handbag
Senang bawak g mana2 
Beli air without sugar blh add on snd 
Lebih sihat lebih mudah

6 May 2024
Leez

Kita suka la breakfast oatmix tu. Mudah buat pancake guna oatmix tu sebab semua ada dlm tu. Cepat kenyang dan sihat. Hope hexa blh keluarkan oatmix flour premix pula

6 May 2024
Sharipah

Rempah Nasi Daging ni sedap, tak payah banyak bahan dah. Tumis bawang putih dengan merah dah cukup.
Lepas ni menu Nasi Daging masuk dalam list menu untuk Hari Raya Korban.
Tambah pulak dengan air asam dan ulam.
Tak berhenti makan.
Kalau diet memang best menu ni. Lengkap dah.

30 April 2024
Nadhirah

Rempah Nasi Arab Beriani tu mmg sedap. Secukup rasa. Xperlu tambah rempah lain dah. Nak buat Nasi Beriani boleh, Nak buat Nasi Arab pun boleh.

24 April 2024
Qira

Rempah Nasi Daging terbaekk..

23 April 2024
Trisha

Erymaze glass jar ni best boleh dibawa ke mana-mana. Kalau pergi kedai nak minum, order air tak payah minta gula. Sebab saya bawa sendiri pemanis Erymaze.

23 April 2024
Edayu

Terima kasih Hexa, kita dah PRO masak Nasi Arab, Beriani, & Mandi wink

5 April 2024
Ayang

Suka rasa dia mcm milk tea taiwan 
Lebih sedap mix dgn pearl or cincau

14 March 2024
Diena

Sy suka gila la gula ni
Sbb berlemak letak dlm air mahupun masakan

Hope hexa buat yg pek besar pula lepas ni

14 March 2024
Wani

Muz thai tea tu pun sedap giler bg akak terasa tea orignal thai tu..

8 March 2024
Imran

Kudapan yg sihat dan sedap, sesuai utk anak2 yg kurang suka mkn sayuran

5 March 2024
Danny

Sdp rasa gula kelapa ni, blh letak dlm dessert atau lauk pauk.. rasa lemak manis tu mmg terbaik

4 March 2024
Harini

MUZ Thai Tea sedap. Rasa pure thai tea & vanilla. Wangi & kurang manis

1 March 2024
Azim

rasa light teh susu yg sedap, tak terlalu berlemak.. rasa tak muak

29 February 2024
Mala

Alhamdulillah akak suka sangat2 rasa ayam dr chicken seasoning ni.. cukup semua rasa klu goreng sayur akak cuma letak ni je tak payah campur perisa lain2 dah.. terbaik.. masak sup pun sedap yes

28 February 2024
Ayu

Beef paling sesuai dengan kitaorang, sebab beef tu ada rasa curry dan lebih pedas sedikit. Rasanya beef seasoning tu apa2 protein pun sesuai untuk perapan. Lagi sedaplah.

14 February 2024