Free shipping for orders over RM200.00
RM26.90
HEXA HALAL Super Snack NUT.TREAT.IOUS 300gm
4 reviews
Price RM26.90
Product SKU product-28012021
Brand Hexa Food
Availability In Stock
Quantity
Description

Product: HEXA NUT TREAT IOUS 300g

Description

HEXA Nut Snacks which consists of Almond, Cranberry, Raisins, Pumpkin Seed, Hazelnut, Cashew Nut, Pecan and Pistachio.are created specifically for those who love snacking especially when infront of the PC/Laptop/TV. It contains only natural dried fruits and nuts roasted to perfection, and has NO added salt or sugar. The product formulation is high in Protein, Fibre, Omega Oil, Good Fat and a great source of several nutrients, including vitamin E, magnesium, and selenium but low in carbs. As these needs can be highly addictive, do consume them in moderation, and enjoy every bite.
 

Description

  • 100% natural ingredients.
  • NO added salt or sugar.
  • NO preservatives.
  • Halal Certified
  • HACCP certified

ALLERGENS : CONTAINS NUTS


Health benefits:

  • Help lower cholesterol
  • Reduce the risk of heart disease
  • Help protect against diabetes.
  • Good for your heart
  • Help reduce the risk of cancer
  • Aid in muscle, skin, bone, joint and digestive health.
  • Promote weight loss.

  • Promote gut health.

  • May reduce inflammation, especially in people with diabetes, kidney disease, and other serious health conditions.

 

Good food leads to a good mood.

We're here to fill your life with an exotic taste which you may not find easily anywhere else. Cook the kind of food that everyone remembers. Brimming with flavour and life, easy to cook. It can only be found in Ebaza.

 

Suggested Use

Mixed nuts may be salted, roasted, cooked, or blanched or can be eaten directly.
 

Uses:

  • Tarts
  • Cakes
  • Bread
  • Beverages
  • Table snacks


Ingredients
Almond, Cranberry, Raisins, Pumpkin Seed, Hazelnut, Cashew Nut, Pecan and Pistachio.


Storage
Keep in a clean, dry and cool place. Better to keep in the fridge once open.

 

Disclaimer
While Ebaza endeavors to ensure the correctness of its product images and information, sometimes minor changes about the packaging and/or ingredients may be a pending update on Ebaza.com.my. Though items may seldom happen to ship with alternate packaging, the freshness of the products is always guaranteed. We recommend that you check Hexa Food’s YouTube channel “https://www.youtube.com/user/HexaFood” or Instagram page

“https://www.instagram.com/hexafood/” for easy and convenient video recipes.   



Welcome to HEXA Online Herbs & Spices Shop! 

Here you are able to find most of our products and purchase through this easy channel. 
No more hassle of visiting supermarkets only to find that the herbs and spices that you need is outta stock =(  With access to all of these ingredients, you are now equipped with what any other chefs have. Use our ingredients, whip up a fantastic dish, make everyone awe, and we will be proud. 

 

Wanna know more about our company?

You can visit us at www.hexafood.com or here's a short story 

Our company was established in 1997. From a humble setup of manual types of machinery, today fully automated grinding and packaging types of machinery are used to meet our growing business demands. It is our goal to make "Krisanya" & "HEXA" household brands that define Quality, Affordability,and Taste. 

 

We manufacture a wide range of products such as Spices, Seasonings, Marinates, Herbs, Flour & Curry Powder. Our current sales channels include the Retail (hypermarket, supermarket, mini market, etc), Food Service and Online too. Any question regarding our products, you can email us at hexafood@hexafood.com 

That's it!

 

Our new Singapore online store offers variety of seasoning mix and authentic Indian spices. Get the highest quality herbs, ground mix spices and all the amazing fusion of flavours in our Singapore spice blend online store. Purchase your favourite seasoning mix from one of the best Asian spice shops. Check out our Blog and YouTube channel and find variety of recipes using taco meat seasoning mix, burger seasoning, chicken fry seasoning, vegan seasoning premix to add flavour and aroma to the foods. Let’s pick up the best condiments from your kitchen spice rack and make a nice home-cooked meal together. Bon Appétit!

 

Reviews (4)
view all
back
5
4 reviews
What's in the box

HEXA NUT TREAT IOUS 300g

Customer Reviews
Daisy

4in1 salad & drinks memang berbaloi kalau beli. Sebab kalau nak buat salad atau bancuh air dlm kuantiti yg sikit, senang nak guna. Nak bawak kemana mana pun senang.
Sumac powder. Sedap, masam masam manis. Bancuh dlm teh o panas pun refreshing je rasa..

8 December 2022
Erina

 4in1 salad tu akk suka sgt. Dalam 1 botol mcm2 ada
Sumac mmg akk dah amal lama sejak covid, Alhamdulillah mmg serasi

1 December 2022
Khadijah

Yg korea mmg daebakkk....

7 November 2022
Azira

Korean 4in1: lengkap dengan semua seasoning utk light use macam untuk buat perapan or utk stir fry cuma seaweed tu  saya prefer kurang garam or takde langsung sebab garam boleh tambah asing for those yg kena diet sodium otherwise all perfect

3 November 2022
Zanariah

Wslm, dh cuba n sgt berbaloi2.. dgn adanya set ni akk n family dpt rasa mknn Jepun n Korea yg pelbagai.. 
Selama ni tak pernah terlintas pun nk masak menu diaorg
Hexa mmg memudahkn kerja akk, dpt la akk explore mknn negara luar

31 October 2022
Hayat

Korean 4 in 1 series
Rempah seafood jjampong & bbq best, tak perlu masukkan terlalu banyak pun dah rasa. Korean chili rasa pedas & kick. Korean seaweed pun ada rasa seaweed sebenar..satu set ni je dah boleh buat mcm2 K-food..terbaekkk

28 October 2022
Aurel

Miso memang rasa original, mudah nak guna & simpan sbb bukan paste. Togarashi cantik sangat warna dia, multipurpose spice, tabur atas apa pun sedap. Japanese curry sangat2 terbaik & sangat best & of course sedap. Sansho pepper, ada effect mcm pudina, boleh tambah heat & freshness pd food

27 October 2022
Marlia

Kami dh cuba & sgt berbaloi2.. dgn adanya set ni akk n family dpt rasa mknn Jepun n Korea yg pelbagai.. 
Selama ni tak pernah terlintas pun nk masak menu diaorg
Hexa mmg memudahkn kerja akk, dpt la akk explore mknn negara luar

20 October 2022
Syahira

Japanese 4in1 yang ni memang rare dan semua akak rasa satu persatu, memang rasa yg sangat sedap dan perisa yang baru utk akak. heart

19 October 2022
Haliza

Ternyata rempah beriani arab mmg sedap,
mudah dan x lama pun nak siapkn menu lunch.
Next nak masak lagi utk lauk lain pulak

5 October 2022
Haziq

super snack best, better than the previous edition.
Kekacang rapuh, tak keras.
Bila start makan memang non-stop..

4 October 2022
Ayra

Sichuan mala memang super pedas, tapi flavour dia sedap.
Still continue makan walaupon pedas..

4 October 2022
Ieza

Sichuan mala sauce tu bg akk rasa dia sedap tp pedas sgt

27 September 2022
Qistina

Super snack mmg tiptop.. winkyes

23 September 2022
Dennis

Sichuan mala tu sedapp sgt.. pedas tapi sedap.. walaupon berpeluh-peluh makan, berhingus semua.. tp still continue mkn jgk.. ahhhaa.. sebab sedap..

23 September 2022
Shaa

Sichuan Mala sedap. Mmg dah cukup rasa pedas, masin, manis dan masam. Boleh buat macam2 dari 1 pack sos. Steamboat, ramen, goreng2 atau rebus rebus. Cubalah!

21 September 2022
Kak Pah

Super Snack.  Sedap, dah complete dalam 1 botol. Boleh buat ngunyah2 sambil tgk movie, boleh buat milkshake, dessert atau dalam masakan harian. Mmg memudahkan kerja dan menyihatkan.

21 September 2022
Manja

Sedap sangat!
Semua ok.bagi saya senang je nk masak
Kena pula masak guna airfryer, proses masak tu lagi cepat.
Dalam 25 minit je.

21 September 2022
Thesisters

Korean Fried Chicken Air Fryer vs Deep Fry..bagi saya AF version is best. Tepung dia lebih sedap, salutan pada ayam lagi cantik & lagi senang nak masak

13 September 2022
Wan

ayam korean ni sama mcm yg dulu, saya campur kedua2 sos tu baru tak pedas sgt angel

12 September 2022