Free shipping for orders over RM200.00
RM5.99
HEXA SEAWEED SEASONINGS 10g
Price RM5.99
Product SKU product-30052022
Brand Hexa Food
Availability In Stock
Quantity
Description

Product: HEXA SEAWEED SEASONINGS 10g
 

Let’s go on a flavorful ride with this ultimate seaweed seasonings! Superb seaweed seasonings that enhance the taste and brings out the sweetness of chicken by adding an umami (savory) taste to a wide variety of dishes. The versatility of seaweed seasoning can be incorporated in many types of dishes, especially rice and noodles. It is suitable for seasoning fish and vegetables, potatoes, eggs, salads, soups, and basically any food you fancy eating. Popcorn can go from being a fun snack to an extraordinary one with a few sprinkles of seaweed seasoning.

 

Description

  • Halal Certified and produced in a GMP & HACCP verified factory
  • 100% natural ingredients
  • Consistent quality and supply
  • Seaweed seasonings offer a gluten free, low sodium, dairy free and plant based option for adding amazing nutrients and flavour to food.

 

Good food leads to a good mood.

We're here to fill your life with an exotic taste that you may not find easily anywhere else. Cook the kind of food that everyone remembers. Brimming with flavor and life, easy to cook. It can only be found in Ebaza.
 

Culinary uses:

  • Popcorn! Buttered popcorn!
  • Grilled steak
  • Any sort of Asian noodle bowl or soup.
  • Any tofu dish
  • Kick up bland salads.
  • Potatoes
  • Eggs
  • Fish 
     

Ingredients

Sesame seeds, sugar, seaweed flakes, salt, garlic.

 

Storage

Keep in a clean, dry, and cool place. After opening, keep in the fridge.
 

Hexa Food is one of the major Spices and Herbs Manufacturers and Suppliers in Malaysia. Our core business includes manufacturing of various quality and affordable spices and seasoning products. Our products are all 100% natural without any preservatives or additives added to ensure better food safety. We supply quality spice blends to food industry, wholesalers, restaurants and retailers in Malaysia. Our spices and seasonings are also available in bulk size to keep your foodservice business running smoothly and help it grow.
 

Disclaimer

While Ebaza endeavors to ensure the correctness of its product images and information, sometimes minor changes about the packaging and/or ingredients may be a pending update on Ebaza.com.my. Though items may seldom happen to ship with alternate packaging, the freshness of the products is always guaranteed.

We recommend that you check Hexa Food’s YouTube channel “https://www.youtube.com/user/HexaFood” or Instagram page “https://www.instagram.com/hexafood/?hl=en” for easy and convenient video recipes.  

 

Welcome to HEXA Online Herbs & Spices Shop! 

Here you are able to find most of our products and purchase them through this easy channel.

No more hassle of visiting supermarkets only to find that the herbs and spices that you need is outta stock =(

With access to all of these ingredients, you are now equipped with what any other chefs have. Use our ingredients, whip up a fantastic dish, make everyone awe, and we will be proud.

 

Wanna know more about our company?

You can visit us at www.hexafood.com or here's a short story

Our company was established in 1997. From a humble setup of manual types of machinery, today fully automated grinding and packaging types of machinery are used to meet our growing business demands.

It is our goal to make "Krisanya" & "HEXA" household brands that define Quality, Affordability, and Taste.

 

We manufacture a wide range of products such as Spices, Seasonings, Marinates, Herbs, Flour & Curry Powder. Our current sales channels include Retail (hypermarket, supermarket, mini market, etc), Food Service, and Online too. Any question regarding our products, you can email us at hexafood@hexafood.com

That's it!

 

Our new Singapore online store offers variety of seasoning mix and authentic Indian spices. Get the highest quality herbs, ground mix spices and all the amazing fusion of flavours in our Singapore spice blend online store. Purchase your favourite seasoning mix from one of the best Asian spice shops. Check out our Blog and YouTube channel and find variety of recipes using taco meat seasoning mix, burger seasoning, chicken fry seasoning, vegan seasoning premix to add flavour and aroma to the foods. Let’s pick up the best condiments from your kitchen spice rack and make a nice home-cooked meal together. Bon Appétit!

 

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

HEXA SEAWEED SEASONINGS 10g x3

Customer Reviews
Zana

1. Salted egg tu best sbb mcm2 blh buat, buat ngn pasta pun sedap
2. Sichuan Mala tu dh try buat versi kering, mmg terasa kepedasan sos tu.. pedas yg sedap

1 February 2023
Lalita

Firstime saya letak salted egg powder dalam dumpling, rasa agak creamy tapi tak muak. if dalam isi tak letak garam maybe boleh masukkan dlm 2 sudu salted egg powder tu utk perasakan filling. Rempah Sichuan Mala saya tambah utk bagi rasa pedas kebas sikit sebab dumpling filling yg tak pedas mana best kan? overall its a good match

31 January 2023
Christal

Salted egg tu best sbb mcm2 blh buat, masak dengan pasta pun sedap! buat CNY Snack pun boleh.
Happy CNY!!

26 January 2023
Wati

Salted egg memang best! Sedap masak sotong masak salted egg. wink

25 January 2023
Bunga

Saya lebih suka buat minuman sebagai pengganti gula, sbb tak manis macam gula biasa tu.

25 January 2023
Fatin

Erymaze ok dan sgt best

21 December 2022
Lalisa

Erymaze. Memang berbaloi kalau beli. Rasa manis yg sedap, mmg serupa rasa gula biasa tp lebih berkhasiat. Packaging pun senang diguna.

21 December 2022
Kenzo

I suka sgt produk Erymaze ni, sbb blh mkn dessert tanpa rasa bersalah wink

20 December 2022
Daisy

4in1 salad & drinks memang berbaloi kalau beli. Sebab kalau nak buat salad atau bancuh air dlm kuantiti yg sikit, senang nak guna. Nak bawak kemana mana pun senang.
Sumac powder. Sedap, masam masam manis. Bancuh dlm teh o panas pun refreshing je rasa..

8 December 2022
Erina

 4in1 salad tu akk suka sgt. Dalam 1 botol mcm2 ada
Sumac mmg akk dah amal lama sejak covid, Alhamdulillah mmg serasi

1 December 2022
Khadijah

Yg korea mmg daebakkk....

7 November 2022
Azira

Korean 4in1: lengkap dengan semua seasoning utk light use macam untuk buat perapan or utk stir fry cuma seaweed tu  saya prefer kurang garam or takde langsung sebab garam boleh tambah asing for those yg kena diet sodium otherwise all perfect

3 November 2022
Zanariah

Wslm, dh cuba n sgt berbaloi2.. dgn adanya set ni akk n family dpt rasa mknn Jepun n Korea yg pelbagai.. 
Selama ni tak pernah terlintas pun nk masak menu diaorg
Hexa mmg memudahkn kerja akk, dpt la akk explore mknn negara luar

31 October 2022
Hayat

Korean 4 in 1 series
Rempah seafood jjampong & bbq best, tak perlu masukkan terlalu banyak pun dah rasa. Korean chili rasa pedas & kick. Korean seaweed pun ada rasa seaweed sebenar..satu set ni je dah boleh buat mcm2 K-food..terbaekkk

28 October 2022
Aurel

Miso memang rasa original, mudah nak guna & simpan sbb bukan paste. Togarashi cantik sangat warna dia, multipurpose spice, tabur atas apa pun sedap. Japanese curry sangat2 terbaik & sangat best & of course sedap. Sansho pepper, ada effect mcm pudina, boleh tambah heat & freshness pd food

27 October 2022
Marlia

Kami dh cuba & sgt berbaloi2.. dgn adanya set ni akk n family dpt rasa mknn Jepun n Korea yg pelbagai.. 
Selama ni tak pernah terlintas pun nk masak menu diaorg
Hexa mmg memudahkn kerja akk, dpt la akk explore mknn negara luar

20 October 2022
Syahira

Japanese 4in1 yang ni memang rare dan semua akak rasa satu persatu, memang rasa yg sangat sedap dan perisa yang baru utk akak. heart

19 October 2022
Haliza

Ternyata rempah beriani arab mmg sedap,
mudah dan x lama pun nak siapkn menu lunch.
Next nak masak lagi utk lauk lain pulak

5 October 2022
Haziq

super snack best, better than the previous edition.
Kekacang rapuh, tak keras.
Bila start makan memang non-stop..

4 October 2022
Ayra

Sichuan mala memang super pedas, tapi flavour dia sedap.
Still continue makan walaupon pedas..

4 October 2022