Hexa Sichuan Mala Rempah 150G*12
Free shipping for orders over RM200.00
RM149.00
Hexa Sichuan Mala Rempah 150G*12
Price RM149.00
Product SKU product-13102019
Brand Hexa Food
Size (L x W x H) 35 cm x 27 cm x 9 cm
Reward Points 150
Availability In Stock
Quantity
This product has a maximum quantity of 1
Description
Highlight

Please take notes, you cannot buy more than 1 carton in 1 order.

You cannot add any other item in your shopping cart with this carton!!!

Product: HEXA Sichuan Mala Rempah

 

Description

  • Great for marinating chicken before frying
  • Best Spice mixed for beef soup (Soup Tulang)
  • Halal Certified
  • HACCP certified

 

Good food leads to a good mood.

We're here to fill your life with an exotic taste which you may not find easily anywhere else. Cook the kind of food that everyone remembers. Brimming with flavor and life, easy to cook. It can only be found in Ebaza. With HEXA Sichuan Mala Rempah you can cook so many ranges of food from soup tulang to fried chicken.

 

Suggested Use

Mix 2 tbsp of HEXA Sichuan Mala Rempah with 2 tbsp of oil and make a paste. Rub the paste all over the chicken (500g). Leave it in the fridge for 1-2hrs. Drop the chicken pieces in a frying pan over medium-high heat for about 10-15 mins until golden and crisp (use your discretion- smaller pieces will cook faster). This fried chicken is super crispy, crunchy, juicy, with a nice aroma and spiciness.

 

If you are health concerned, you can cook the chicken in the oven or simply grill it. This recipe is one of Hexa's best. If you don't believe me try it out!!!!

 

Other Ingredients

Spices, Salt, Cumin, Coriander, Black pepper, Onion, Garlic, Sichuan pepper, Chili,& Licorice.

 

Storage

Keep in a clean, dry and cool place. Better to keep in the fridge.

 

Disclaimer

While Ebaza endeavors to ensure the correctness of its product images and information, sometimes minor changes about the packaging and/or ingredients may be pending update on Ebaza.com.my. Though items may seldom happen to ship with alternate packaging, the freshness of the products is always guaranteed. We recommend that you check Hexa Food’s YouTube channel “https://www.youtube.com/user/HexaFood” or Instagram page “https://www.instagram.com/hexafood/” for easy and convenient video recipes.  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Makanan yang baik membawa kepada "mood" yang baik.

Sichuan Mala merupakan makanan eksotik yang anda tidak dapat dengan mudah di tempat lain. Ia hanya boleh didapati di Ebaza. Dengan Hexa Sichuan Mala Rempah, anda boleh memasak pelbagai makanan seperti Sup Tulang atau Ayam Goreng.

 

Cadangan penggunaan

Campurkan 2 sudu besar HEXA Sichuan Mala Rempah dengan 2 sudu minyak dan buat pes. Gaul pes sehingga sebati (500g). Biarkan di dalam peti sejuk selama 1-2jam. Masukkan ketulan ayam dalam kuali di atas api yang sederhana selama kira-kira 10-15 minit sehingga warna keemasan (kepingan yang lebih kecil akan masak lebih cepat). Ayam goreng ini adalah super crunchy, crispy, juicy dengan aroma yang menyelerakan.

Sekiranya anda pengamal makanan sihat, anda boleh memasak ayam dalam oven atau air fryer. Resipi ini adalah salah satu resipi terbaik Hexa. Jika anda tidak percaya, mari cuba !!!!

 

Welcome to HEXA Online Herbs & Spices Shop!

Here you are able to find most of our products and purchase through this easy channel.

No more hassle of visiting supermarkets only to find that the herbs and spices that you need is outta stock =(

With access to all of these ingredients, you are now equipped with what any other chefs have. Use our ingredients, whip up a fantastic dish, make everyone awe, and we will be proud.

 

Wanna know more about our company?

You can visit us at www.hexafood.com or here's a short story

Our company was established in 1997. From a humble setup of manual types of machinery, today fully automated grinding and packaging types of machinery are used to meet our growing business demands.

It is our goal to make "Krisanya" & "HEXA" household brands that define Quality, Affordability, and Taste.

 

We manufacture a wide range of products such as Spices, Seasonings, Marinates, Herbs, Flour & Curry Powder. Our current sales channels include the Retail (hypermarket, supermarket, mini market, etc), Food Service and Online too. Any question regarding our products, you can email us at hexafood@hexafood.com

That's it!

 

​For checking the Sichuan mala recipe click on the link below:

https://www.ebaza.com.my/mi-daging-sichuan-recipe

 

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

1 bottle of HEXA Sichuan Mala Rempah 150G*12

Customer Reviews
lisa

Guna Kimchi Hexa buat Kimchi Korea. yum yum yummm...

23 June 2020
nisha

very good quality !!! very spicy .will repeat again.

23 June 2020
gina

Perfect set! i like it! heart

17 June 2020
Fir

Saya ade belikan untuk mak cik di kampung, mereka suka sangat sampai masak telur goreng pun letak rempah Sup Tulang Premix ni wink Good Job Hexa Team!!

13 June 2020
jiha

Sedapnye buat kudap2 sambil tengok TV bersama anak2...

12 June 2020
suziana

Set kegemaran saya ni! Terima kasih hexa kerana perkenalkan produk ni pada saya, semoga maju jayaaaa....

12 June 2020
Zainab

First time cuba produk baru hexa nih! Family saya sangat sukakan Sate, lepas ni tiap hari bolehla saya buat sendiri di rumah heart

4 June 2020
norie

saya suka product hexa

3 June 2020
Kian Keat Gan

Finally got it, it's def not as sweet but the other ingredients makes the texture nicer

3 June 2020
ida

saya dah pernah cuba haritu, ni beli kali ke 2! Anak2 pun suka....

3 June 2020
suzana

baru nak cuba produk baru hexa nih, tak pernah jumpa kat tempat lain.. eksitednye!

3 June 2020
zika

tak sabar nk masak guna serbuk salted egg niii

3 June 2020
myra

dah lama cari serbuk Salted egg ni, baru jumpa ni kat ebaza.. tak sabar nak masak guna produk Hexa!

3 June 2020
Siti

Saya merupakan penggemar Nasi Arab! Dengan adanya Gift Set ni, saya boleh masak di rumah bila2 masa dan ikut citarasa saya sendiri. Jimat pun jimat! Satu botol boleh guna 3/4 kali depends on sukatan yang kita guna juga lah.

2 October 2019
Juwita

Nice bottle dan tak perlu cari bekas baru. Sangat memudahkan kerja2 memasak di dapur yes

30 September 2019
Amer

Bini mengidam nak nasi arab!
Nasib baik ada Al-Hexa .... heartheart

28 September 2019
Vivian

So many recipe i can explore with this sets!

Thank you Ebaza cheekywink

28 September 2019
Ekin

I try it before and it SUPER OWESOME!

1 August 2019
Gary

Tried it, pretty good

15 July 2019
Nadiah Aizie

Produk baru hexa Ayam Goreng Berempah sangat lazat. Anak2 sis pun suka sebab sedap diorg kata...

17 April 2019