Free shipping for orders over RM200.00
RM89.90
HEXA 营养早餐混合燕麦 350g x 2 + HEXA 健康坚果混合零食 300g x 3
Price RM89.90
Product SKU product-10092021
Brand Hexa Food
Availability Out Of Stock
Description

 HEXA 营养早餐混合燕麦 350g x 2

产品详情

我们的早餐燕麦混合专为糖尿病患者设计,也适合经常忙碌而忽略早餐的族群。HEXA 燕麦混合主备方式简易且味道,只需要3分钟,搅拌均匀即可,可在上班前、上班途中或办公桌前食用,帮您省下了宝贵的时间!燕麦片富含的可溶性纤维是白米的12倍,是白面包的3倍! 摄入的可溶性纤维能在人体肠道内与水混合形成胶质,延长吸收养分的时间,维持饱腹感。低卡低热量,且饱腹感强,是减脂瘦身的好品!


我们正在 Kickstarter 上运行一个项目。您可以从下面的链接中找到它。

http://kck.st/2v6SyN6


产品详情:

  • 专为糖尿病而设计。
  • 低 GI。
  • 准备简单快捷,只需不到 3 分钟。
  • 含有丰富的营养成分,包括燕麦、亚麻籽、葵花籽、南瓜籽和奇亚籽。
  • 燕麦含有一种叫做β-葡聚糖的强大纤维,它有助于降低坏胆固醇水平、血糖水平并改善胰岛素反应。
  • 种子是纤维、健康脂肪、维生素、矿物质和抗氧化剂的良好来源,可改善消化系统、心脏健康、降低炎症和某些疾病的风险。
  • 甜味剂(山梨糖醇)较少,仅占总体积的 1.5%。
  • 山梨糖醇的 GI 比食糖低得多。

 

使用建议

对于糖尿病患者,我们推荐以下饮食,以健康的方式享用我们的 HEXA 早餐燕麦混合。


将 7 汤匙(50 克)HEXA 早餐燕麦混合到 1 杯(180 毫升)热水中。搅拌均匀并等待 1-2 分钟。

牛奶
将 7 汤匙(50 克)HEXA 早餐燕麦混合到 1 小杯(120 毫升)牛奶中。搅拌均匀并等待 1-2 分钟。

低脂酸奶
将 7 汤匙(50 克)HEXA 早餐燕麦混合物与 8 汤匙酸奶混合。搅拌均匀并等待 1-2 分钟。

 

原料
燕麦、椰蓉、亚麻籽、葵花籽、南瓜籽、奇亚籽、山梨糖醇、香草粉

 

我们新的新加坡网店提供各种调味料和正宗的印度香料。在我们的新加坡香料混合网上商店购买最优质的香草、混合香料和所有令人惊叹的风味融合。从亚洲最好的香料店之一购买您最喜欢的调味料。查看我们的博客和 YouTube 频道,找到使用炸玉米饼肉调味料、汉堡调味料、炸鸡调味料、纯素调味料预混料为食物增添风味和香气的各种食谱。让我们从厨房调料架上挑选最好的调味品,一起做一顿美味的家常菜。祝您天天都有好胃口!

 

HEXA 健康坚果混合零食 300g x 3

产品详情

HEXA 健康坚果混合零食是由杏仁、蔓越莓、葡萄干、南瓜子、榛子、腰果、山核桃和开心果组成。专为喜欢吃零食的人而设计,尤其是喜欢边享用零食边玩电脑/笔记本电脑/电视。它只包含烤至完美的天然干果和坚果,不添加盐或糖。该产品配方富含蛋白质、纤维、欧米茄油、优质脂肪和多种营养素的重要来源,包括维生素 E、镁和硒,但碳水化合物含量低。由于这些零食好吃得可能会非常令人上瘾,因此请适量食用,享受每一口。
 

详情

  • 100% 天然成分。
  • 没有添加盐或糖。
  • 无防腐剂。
  • 清真认证
  • HACCP 认证
  • 过敏原:含有坚果
     

对健康的益处:

  • 帮助降低胆固醇
  • 降低患心脏病的风险
  • 帮助预防糖尿病。
  • 对你的心脏有好处
  • 帮助降低患癌症的风险
  • 有助于肌肉、皮肤、骨骼、关节和消化系统的健康。
  • 促进减肥。
  • 促进肠道健康。
  • 可能会减少炎症,尤其是在患有糖尿病、肾脏疾病和其他严重健康问题的人群中。

 

好的食物会带来好心情。

我们来这里是为了让您的生活充满异国情调,这是您在其他任何地方都找不到的。烹饪每个人都记得的那种食物。充满风味和生命,易于烹饪。它只能在 Ebaza 中找到。
 

建议使用

混合坚果可以腌制、烤制、煮熟或漂白,也可以直接食用。
 

用途:

  • 蛋糕面包
  • 饮料
  • 餐桌小吃
     

原料
杏仁、蔓越莓、葡萄干、南瓜子、榛子、腰果、山核桃和开心果。

 

贮存
保存在清洁、干燥和凉爽的地方。打开后最好放在冰箱里。

 

免责声明
虽然 Ebaza 努力确保其产品图像和信息的正确性,但有时对包装和/或成分的微小更改可能会在 Ebaza.com.my 上等待更新。尽管物品可能很少使用替代包装运输,但产品的新鲜度始终得到保证。我们建议您查看 Hexa Food 的 YouTube 频道“https://www.youtube.com/user/HexaFood”或 Instagram 页面

“https://www.instagram.com/hexafood/” 提供简单方便的视频食谱。

 

欢迎来到 HEXA 在线香草和香料商店!

在这里您可以找到我们的大部分产品并通过这个简单的渠道购买。
不再有去超市的麻烦,却发现您需要的药草和香料缺货 =( 有了所有这些原料,您现在拥有任何其他厨师所拥有的东西。使用我们的原料,做出一道绝妙的菜肴,让每个人都敬畏,我们就会自豪。


 

想了解更多关于我们公司的信息?

您可以访问我们的网站 www.hexafood.com 或者这里有一个小故事

我们公司成立于 1997 年。从手动类型的机械设备的简陋设置,今天全自动研磨和包装类型的机械用于满足我们不断增长的业务需求。我们的目标是打造定义质量、负担得起和品味的“Krisanya”和“HEXA”家居品牌。

我们生产各种产品,例如香料、调味料、腌料、香草、面粉和咖喱粉。我们目前的销售渠道包括零售(大卖场、超市、迷你市场等)、餐饮服务和在线。对我们的产品有任何疑问,您可以发送电子邮件至 hexafood@hexafood.com

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

HEXA 营养早餐混合燕麦 350g x 2 + HEXA 健康坚果混合零食 300g x 3

Customer Reviews
Rasyidah

Saya dah cuba pada minuman dan masakan. Saya suka rasanya, tidak meninggalkan rasa pahit. Kecil dan mudah di bawa kemana-mana sahaja

23 July 2024
Julian

Senang kerja nak buat Sate, hanya perlu tuang pada daging dan perap jer. Rasa pun dah cukup lengkap tanpa perlu ditambah rempah lain lagi

3 July 2024
Cindy

Fitplus Breakfast Oat Mix pulak memang fevret akak sebab dah lengkap dengan oat, nuts, buah kering n susu. Sedappp

8 May 2024
Salsabila

Ceylon cinnamon sticks tu memang lain dr kayu manis biasa. Wangi dan lebih nipis. Baunya tak terlalu kuat, manis manis je.

7 May 2024
Ariani

Small package tu best 
Sebab boleh masuk dlm handbag
Senang bawak g mana2 
Beli air without sugar blh add on snd 
Lebih sihat lebih mudah

6 May 2024
Leez

Kita suka la breakfast oatmix tu. Mudah buat pancake guna oatmix tu sebab semua ada dlm tu. Cepat kenyang dan sihat. Hope hexa blh keluarkan oatmix flour premix pula

6 May 2024
Sharipah

Rempah Nasi Daging ni sedap, tak payah banyak bahan dah. Tumis bawang putih dengan merah dah cukup.
Lepas ni menu Nasi Daging masuk dalam list menu untuk Hari Raya Korban.
Tambah pulak dengan air asam dan ulam.
Tak berhenti makan.
Kalau diet memang best menu ni. Lengkap dah.

30 April 2024
Nadhirah

Rempah Nasi Arab Beriani tu mmg sedap. Secukup rasa. Xperlu tambah rempah lain dah. Nak buat Nasi Beriani boleh, Nak buat Nasi Arab pun boleh.

24 April 2024
Qira

Rempah Nasi Daging terbaekk..

23 April 2024
Trisha

Erymaze glass jar ni best boleh dibawa ke mana-mana. Kalau pergi kedai nak minum, order air tak payah minta gula. Sebab saya bawa sendiri pemanis Erymaze.

23 April 2024
Edayu

Terima kasih Hexa, kita dah PRO masak Nasi Arab, Beriani, & Mandi wink

5 April 2024
Ayang

Suka rasa dia mcm milk tea taiwan 
Lebih sedap mix dgn pearl or cincau

14 March 2024
Diena

Sy suka gila la gula ni
Sbb berlemak letak dlm air mahupun masakan

Hope hexa buat yg pek besar pula lepas ni

14 March 2024
Wani

Muz thai tea tu pun sedap giler bg akak terasa tea orignal thai tu..

8 March 2024
Imran

Kudapan yg sihat dan sedap, sesuai utk anak2 yg kurang suka mkn sayuran

5 March 2024
Danny

Sdp rasa gula kelapa ni, blh letak dlm dessert atau lauk pauk.. rasa lemak manis tu mmg terbaik

4 March 2024
Harini

MUZ Thai Tea sedap. Rasa pure thai tea & vanilla. Wangi & kurang manis

1 March 2024
Azim

rasa light teh susu yg sedap, tak terlalu berlemak.. rasa tak muak

29 February 2024
Mala

Alhamdulillah akak suka sangat2 rasa ayam dr chicken seasoning ni.. cukup semua rasa klu goreng sayur akak cuma letak ni je tak payah campur perisa lain2 dah.. terbaik.. masak sup pun sedap yes

28 February 2024
Ayu

Beef paling sesuai dengan kitaorang, sebab beef tu ada rasa curry dan lebih pedas sedikit. Rasanya beef seasoning tu apa2 protein pun sesuai untuk perapan. Lagi sedaplah.

14 February 2024