Free shipping for orders over RM200.00
RM12.90
HEXA HALAL Sate Premix 150gm (Signature Series by Raffie Yusoff)
1 reviews
Price RM12.90
Product SKU product-14042020
Brand Hexa Food
Availability In Stock
Quantity
Description

Product: Hexa Sate Premix 150g (Signature Series by Raffie Yusoff)

Description

Satay is recognized as a national dish of Indonesia. However, satay is also a delicacy in many other Southeast Asian countries including Malaysia, Singapore, and Thailand. It is known as ‘satay’ in Malaysia and Singapore, whereas, in Indonesia, it is called ‘sate’ which carries the same meaning.

Malaysian satay is prepared by blending shallots, lemongrass, garlic, and ginger to a smooth paste and marinate overnight. With HEXA Sate Premix, you can ensure that that every skewer is s bursting with robust flavors in a variety of spices. Now everyone can make the most perfectly grilled, golden-brown chicken bites with just the right amount of charred, smoky goodness at home easily. Serve it with the sweet-and-tangy peanut sauce which is distinctively delicious.
 

Product fact

  • Great to use for the batch as it gives a consistent taste and texture
  • Halal Certified and produced in a GMP & HAACP verified factory
  • 100% natural ingredients
  • Lemongrass helps to relieve pain and swelling, improve levels of sugar and cholesterol in the blood and have antioxidant properties.
  • Turmeric helps to prevent heart disease, Alzheimer's and cancer.
  • Galangal aids in relieving discomfort caused due to inflammation of the abdomen and ulcers.


Good food leads to a good mood.

We're here to fill your life with an exotic taste that you may not find easily anywhere else. Cook the kind of food that everyone remembers. Brimming with flavor and life, easy to cook. It can only be found in Ebaza.
 

Preparation:

  • 500 gram isi ayam, dipotong kecil
  • 2 sudu besar Hexa Sate Premix
  • sedikit minyak masak
  • 1 batang serai
  • lidi sate


Cooking Instruction : -
Step 1 - perap isi ayam dengan Hexa Sate Premix sekurang-kurangnya 1 jam, cucuk pada lidi sate

Step 2 – panaskan kuali, sapu sedikit minyak dengan menggunakan serai yang telah dititik. Ulangi proses yang sama pada sate

Step 3 – balik-balikkan sehingga sate masak, sedia untuk dihidang

#HexaSatePremix #SatePremixbyRaffieYusoff #HexaXRaffieYusoff


Ingredients

Onion, Sugar, Salt, Turmeric, Lemongrass, Cumin, Garlic, Ginger, Fennel and Coriander.

 

Storage

Keep in a clean, dry and cool place. After opening, keep in the fridge.

 

Disclaimer

While Ebaza endeavors to ensure the correctness of its product images and information, sometimes minor changes about the packaging and/or ingredients may be pending updates on Ebaza.com.my. Though items may seldom happen to ship with alternate packaging, the freshness of the products is always guaranteed. We recommend that you check Hexa Food’s YouTube channel “https://www.youtube.com/user/HexaFood” or Instagram page “https://www.instagram.com/hexafood/?hl=en” for easy and convenient video recipes.  


Welcome to HEXA Online Herbs & Spices Shop!

Here you are able to find most of our products and purchase through this easy channel.

No more hassle of visiting supermarkets only to find that the herbs and spices that you need is outta stock =(

With access to all of these ingredients, you are now equipped with what any other chefs have. Use our ingredients, whip up a fantastic dish, make everyone awe, and we will be proud.

Wanna know more about our company?

You can visit us at www.hexafood.com or here's a short story

Our company was established in 1997. From a humble setup of manual types of machinery, today fully automated grinding and packaging types of machinery are used to meet our growing business demands.

It is our goal to make "Krisanya" & "HEXA" household brands that define Quality, Affordability, and Taste.

We manufacture a wide range of products such as Spices, Seasonings, Marinates, Herbs, Flour & Curry Powder. Our current sales channels include the Retail (hypermarket, supermarket, mini market, etc), Food Service and Online too. Any question regarding our products, you can email us at hexafood@hexafood.com

That's it!

Our new Singapore online store offers variety of seasoning mix and authentic Indian spices. Get the highest quality herbs, ground mix spices and all the amazing fusion of flavours in our Singapore spice blend online store. Purchase your favourite seasoning mix from one of the best Asian spice shops. Check out our Blog and YouTube channel and find variety of recipes using taco meat seasoning mix, burger seasoning, chicken fry seasoning, vegan seasoning premix to add flavour and aroma to the foods. Let’s pick up the best condiments from your kitchen spice rack and make a nice home-cooked meal together. Bon Appétit!


For checking HEXA Sate Premix recipe , please click on the link below:  

https://www.ebaza.com.my/raffie-s-sate-premix-recipe-%E6%AD%A3%E5%AE%97%E6%B2%99%E7%88%B9jian-yi%E9%A3%9F%E8%B0%B1

Reviews (1)
view all
back
5
1 reviews
What's in the box

 

HEXA SATE PREMIX 150g (SIGNATURE SERIES BY RAFFIE YUSOFF)

Customer Reviews
Khadijah

Yg korea mmg daebakkk....

7 November 2022
Azira

Korean 4in1: lengkap dengan semua seasoning utk light use macam untuk buat perapan or utk stir fry cuma seaweed tu  saya prefer kurang garam or takde langsung sebab garam boleh tambah asing for those yg kena diet sodium otherwise all perfect

3 November 2022
Zanariah

Wslm, dh cuba n sgt berbaloi2.. dgn adanya set ni akk n family dpt rasa mknn Jepun n Korea yg pelbagai.. 
Selama ni tak pernah terlintas pun nk masak menu diaorg
Hexa mmg memudahkn kerja akk, dpt la akk explore mknn negara luar

31 October 2022
Hayat

Korean 4 in 1 series
Rempah seafood jjampong & bbq best, tak perlu masukkan terlalu banyak pun dah rasa. Korean chili rasa pedas & kick. Korean seaweed pun ada rasa seaweed sebenar..satu set ni je dah boleh buat mcm2 K-food..terbaekkk

28 October 2022
Aurel

Miso memang rasa original, mudah nak guna & simpan sbb bukan paste. Togarashi cantik sangat warna dia, multipurpose spice, tabur atas apa pun sedap. Japanese curry sangat2 terbaik & sangat best & of course sedap. Sansho pepper, ada effect mcm pudina, boleh tambah heat & freshness pd food

27 October 2022
Marlia

Kami dh cuba & sgt berbaloi2.. dgn adanya set ni akk n family dpt rasa mknn Jepun n Korea yg pelbagai.. 
Selama ni tak pernah terlintas pun nk masak menu diaorg
Hexa mmg memudahkn kerja akk, dpt la akk explore mknn negara luar

20 October 2022
Syahira

Japanese 4in1 yang ni memang rare dan semua akak rasa satu persatu, memang rasa yg sangat sedap dan perisa yang baru utk akak. heart

19 October 2022
Haliza

Ternyata rempah beriani arab mmg sedap,
mudah dan x lama pun nak siapkn menu lunch.
Next nak masak lagi utk lauk lain pulak

5 October 2022
Haziq

super snack best, better than the previous edition.
Kekacang rapuh, tak keras.
Bila start makan memang non-stop..

4 October 2022
Ayra

Sichuan mala memang super pedas, tapi flavour dia sedap.
Still continue makan walaupon pedas..

4 October 2022
Ieza

Sichuan mala sauce tu bg akk rasa dia sedap tp pedas sgt

27 September 2022
Qistina

Super snack mmg tiptop.. winkyes

23 September 2022
Dennis

Sichuan mala tu sedapp sgt.. pedas tapi sedap.. walaupon berpeluh-peluh makan, berhingus semua.. tp still continue mkn jgk.. ahhhaa.. sebab sedap..

23 September 2022
Shaa

Sichuan Mala sedap. Mmg dah cukup rasa pedas, masin, manis dan masam. Boleh buat macam2 dari 1 pack sos. Steamboat, ramen, goreng2 atau rebus rebus. Cubalah!

21 September 2022
Kak Pah

Super Snack.  Sedap, dah complete dalam 1 botol. Boleh buat ngunyah2 sambil tgk movie, boleh buat milkshake, dessert atau dalam masakan harian. Mmg memudahkan kerja dan menyihatkan.

21 September 2022
Manja

Sedap sangat!
Semua ok.bagi saya senang je nk masak
Kena pula masak guna airfryer, proses masak tu lagi cepat.
Dalam 25 minit je.

21 September 2022
Thesisters

Korean Fried Chicken Air Fryer vs Deep Fry..bagi saya AF version is best. Tepung dia lebih sedap, salutan pada ayam lagi cantik & lagi senang nak masak

13 September 2022
Wan

ayam korean ni sama mcm yg dulu, saya campur kedua2 sos tu baru tak pedas sgt angel

12 September 2022
Melor

Saya dah rasa dua2 version...
1) utk set air fryer tu sy mmg suka sgt2 sbbny tk perlu guna minyak yg bnyk tp texture ayam ttp rangup mcm goreng biasa.utk sos plk sy lebih suka sos spicy gochujang.

2)utk set korea original yg sblm ni bg sy ok semua perfect sbb masa tu sy campurkn kedua-dua sos

9 September 2022
Azah Zara

Air fryer edition tiptopp.. sedapp giler.. both sauce cukup rasa.. 5⭐
Hanya memerlukan 20-30min utk masak for both side (utk chicken wing)
Yang penting tetap garing!

8 September 2022