Free shipping for orders over RM200.00
Latest Product
Latest Product
Sort by
Show result
Customer Reviews
Ayu

Beef paling sesuai dengan kitaorang, sebab beef tu ada rasa curry dan lebih pedas sedikit. Rasanya beef seasoning tu apa2 protein pun sesuai untuk perapan. Lagi sedaplah.

14 February 2024
Aida

sedap, kenyal. Makan sejuk sejuk, nikmat. Kurang manis tapi sedap.

13 February 2024
Daria

sedap. Terasa bahan bahan perapan dia. Membangkit kan rasa umami ayam dlm masakan wink

13 February 2024
Rina

senang nk guna utk lamb grill, tak perlu tambah apa2 sebab dah cukup segala rasa .. memang sedap dan berbaloi wink

8 February 2024
Liza

boleh tambahkan dlm apa jua masakan yg menggunakan ayam , dpt menyerlahkan lg rasa ayam dan bertambah sedap

7 February 2024
Eedayuhusin

Untuk lamb n chicken. Kami suka both untuk perap ayam dan lamb. Kids suka ada rasa manis so just add on honey. Next time nak cuba mix dengan yogurt untuk perap.

6 February 2024
NORAZLIZA CHE MAT

sesuai utk buat dessert / minuman.. rasa mmg fresh

6 February 2024
Anasalmah

Coco jelly ni akk buat dessert.. bandung jelly ball dgn coco jelly.. Alhamdulillah, anak2 suka .. makan sejuk2 sgt best

5 February 2024
noralizahkassim

Taste: Hexa is a good brand so I know the seasoning will definitely delicious

I think it is worth buying given the price and the weight of the seasoning. At first I thought it will be a small bottle, surprisingly for 170 gm it is is quite a lot. Suitable for bbq because it makes your life much more easier without doing everything from scratch

9 January 2024
Syiezee

Rasa macam nak buat Glazed Lamb Chop, terbayang2, rasa tak sabar nak buat.

5 January 2024