Free shipping for orders over RM200.00
RM6.50
HEXA HALAL Garlic & Cheese Seasoning 50gm
Price RM6.50
Product SKU product-1513067711955
Brand Hexa Food
Availability In Stock
Quantity
Description

Product: HEXA GARLIC & CHEESE SEASONING 50g

Description

Combine dried parsley and Italian seasonings together. Sprinkle the granulated garlic, sea salt, and parsley/Italian seasoning mixture over the bread. Bake the bread for 4-6 minutes or until cheese starts bubbling just slightly.

 

Description

  • Season your homemade crackers or chips.
  • Sprinkle on nachos, green salad, mash potato or soup just before serving.
  • Add to egg dishes, like omelets, and scrambled eggs.
  • Season homemade crackers or chips.
  • Halal Certified
  • HACCP certified
  • Sprinkle it on popcorn, pasta, salads, potatoes, nachos

 

Good food leads to a good mood.

We're here to fill your life with an exotic taste which you may not find easily anywhere else. Cook the kind of food that everyone remembers. Brimming with flavor and life, easy to cook. It can only be found in Ebaza.

Have a movie night party? Want to serve a bowl of popcorn with a great flavour? HEXA Garlic & Cheese Flavour Seasoning is the best solution.

 

Suggested Use

HEXA Garlic & Cheese Flavour Seasoning can be added directly to all foods and snacks.

 

Other Ingredients

Garlic, Cheese Powder, Turmeric, Salt, Herbs, Anticaking.

 

Storage

Keep in a clean, dry and cool place. Better to keep in the fridge.

 

Disclaimer

While Ebaza endeavors to ensure the correctness of its product images and information, sometimes minor changes about the packaging and/or ingredients may be pending updates on Ebaza.com.my. Though items may seldom happen to ship with alternate packaging, the freshness of the products is always guaranteed. We recommend that you check Hexa Food’s YouTube channel “https://www.youtube.com/user/HexaFood” or Instagram page “https://www.instagram.com/hexafood/?hl=en” for easy and convenient video recipes.  

 

Welcome to HEXA Online Herbs & Spices Shop!

Here you are able to find most of our products and purchase through this easy channel.

No more hassle of visiting supermarkets only to find that the herbs and spices that you need are outta stock =(

With access to all of these ingredients, you are now equipped with what any other chefs have. Use our ingredients, whip up a fantastic dish, make everyone awe, and we will be proud.

 

Wanna know more about our company?

You can visit us at www.hexafood.com or here's a short story

Our company was established in 1997. From a humble setup of manual types of machinery, today fully automated grinding and packaging types of machinery are used to meet our growing business demands.

It is our goal to make "Krisanya" & "HEXA" household brands that define Quality, Affordability, and Taste.

 

We manufacture a wide range of products such as Spices, Seasonings, Marinates, Herbs, Flour & Curry Powder. Our current sales channels include the Retail (hypermarket, supermarket, mini market, etc), Food Service and Online too. Any question regarding our products, you can email us at hexafood@hexafood.com

That's it!

 

Our new Singapore online store offers variety of seasoning mix and authentic Indian spices. Get the highest quality herbs, ground mix spices and all the amazing fusion of flavours in our Singapore spice blend online store. Purchase your favourite seasoning mix from one of the best Asian spice shops. Check out our Blog and YouTube channel and find variety of recipes using taco meat seasoning mix, burger seasoning, chicken fry seasoning, vegan seasoning premix to add flavour and aroma to the foods. Let’s pick up the best condiments from your kitchen spice rack and make a nice home-cooked meal together. Bon Appétit!

 

 

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

HEXA Garlic & Cheese Flavour Seasoning

Customer Reviews
Khadijah

Yg korea mmg daebakkk....

7 November 2022
Azira

Korean 4in1: lengkap dengan semua seasoning utk light use macam untuk buat perapan or utk stir fry cuma seaweed tu  saya prefer kurang garam or takde langsung sebab garam boleh tambah asing for those yg kena diet sodium otherwise all perfect

3 November 2022
Zanariah

Wslm, dh cuba n sgt berbaloi2.. dgn adanya set ni akk n family dpt rasa mknn Jepun n Korea yg pelbagai.. 
Selama ni tak pernah terlintas pun nk masak menu diaorg
Hexa mmg memudahkn kerja akk, dpt la akk explore mknn negara luar

31 October 2022
Hayat

Korean 4 in 1 series
Rempah seafood jjampong & bbq best, tak perlu masukkan terlalu banyak pun dah rasa. Korean chili rasa pedas & kick. Korean seaweed pun ada rasa seaweed sebenar..satu set ni je dah boleh buat mcm2 K-food..terbaekkk

28 October 2022
Aurel

Miso memang rasa original, mudah nak guna & simpan sbb bukan paste. Togarashi cantik sangat warna dia, multipurpose spice, tabur atas apa pun sedap. Japanese curry sangat2 terbaik & sangat best & of course sedap. Sansho pepper, ada effect mcm pudina, boleh tambah heat & freshness pd food

27 October 2022
Marlia

Kami dh cuba & sgt berbaloi2.. dgn adanya set ni akk n family dpt rasa mknn Jepun n Korea yg pelbagai.. 
Selama ni tak pernah terlintas pun nk masak menu diaorg
Hexa mmg memudahkn kerja akk, dpt la akk explore mknn negara luar

20 October 2022
Syahira

Japanese 4in1 yang ni memang rare dan semua akak rasa satu persatu, memang rasa yg sangat sedap dan perisa yang baru utk akak. heart

19 October 2022
Haliza

Ternyata rempah beriani arab mmg sedap,
mudah dan x lama pun nak siapkn menu lunch.
Next nak masak lagi utk lauk lain pulak

5 October 2022
Haziq

super snack best, better than the previous edition.
Kekacang rapuh, tak keras.
Bila start makan memang non-stop..

4 October 2022
Ayra

Sichuan mala memang super pedas, tapi flavour dia sedap.
Still continue makan walaupon pedas..

4 October 2022
Ieza

Sichuan mala sauce tu bg akk rasa dia sedap tp pedas sgt

27 September 2022
Qistina

Super snack mmg tiptop.. winkyes

23 September 2022
Dennis

Sichuan mala tu sedapp sgt.. pedas tapi sedap.. walaupon berpeluh-peluh makan, berhingus semua.. tp still continue mkn jgk.. ahhhaa.. sebab sedap..

23 September 2022
Shaa

Sichuan Mala sedap. Mmg dah cukup rasa pedas, masin, manis dan masam. Boleh buat macam2 dari 1 pack sos. Steamboat, ramen, goreng2 atau rebus rebus. Cubalah!

21 September 2022
Kak Pah

Super Snack.  Sedap, dah complete dalam 1 botol. Boleh buat ngunyah2 sambil tgk movie, boleh buat milkshake, dessert atau dalam masakan harian. Mmg memudahkan kerja dan menyihatkan.

21 September 2022
Manja

Sedap sangat!
Semua ok.bagi saya senang je nk masak
Kena pula masak guna airfryer, proses masak tu lagi cepat.
Dalam 25 minit je.

21 September 2022
Thesisters

Korean Fried Chicken Air Fryer vs Deep Fry..bagi saya AF version is best. Tepung dia lebih sedap, salutan pada ayam lagi cantik & lagi senang nak masak

13 September 2022
Wan

ayam korean ni sama mcm yg dulu, saya campur kedua2 sos tu baru tak pedas sgt angel

12 September 2022
Melor

Saya dah rasa dua2 version...
1) utk set air fryer tu sy mmg suka sgt2 sbbny tk perlu guna minyak yg bnyk tp texture ayam ttp rangup mcm goreng biasa.utk sos plk sy lebih suka sos spicy gochujang.

2)utk set korea original yg sblm ni bg sy ok semua perfect sbb masa tu sy campurkn kedua-dua sos

9 September 2022
Azah Zara

Air fryer edition tiptopp.. sedapp giler.. both sauce cukup rasa.. 5⭐
Hanya memerlukan 20-30min utk masak for both side (utk chicken wing)
Yang penting tetap garing!

8 September 2022