
Savor the deliciousness of Malaysia's national breakfast - soft-boiled eggs. Simple yet flavorful, this classic dish gets an extra kick from @hexafood's Sarawak white pepper powder. Start your day perfectly with this traditional favorite!
Tips Masak Telur Separuh Masak:
- Rebus Air: Panaskan air sehingga mendidih.
- Set Masa: Masukkan telur dan tetapkan masa selama 7 minit.
- Suhu Bilik: Gunakan telur pada suhu bilik untuk hasil yang lebih baik.
Perasa: Gunakan serbuk lada putih Sarawak dari @hexafood untuk menambahkan rasa yang sedap pada telur separuh masak anda.
Untuk menonton video resipi, sila klik pautan di bawah. Bantu untuk mengembangkan saluran dengan MENYUKAI & BERKONGSI video tersebut.
https://www.instagram.com/p/C88gyj2x9vA/
Sokong halaman dengan mengikutinya:
https://www.instagram.com/sheknows_kitchen/
Untuk membeli Serbuk Lada Putih Sarawak, sila klik pautan di bawah:
https://www.ebaza.com.my/hexa-white-pepper-powder-glass-jar-45g
Untuk pembelian produk HEXA dengan penghantaran PERCUMA di Singapura, sila klik pautan di bawah:
https://shopee.sg/spicemehexa.sg
Sertai Telegram Hexa Food untuk lebih banyak resipi:
https://t.me/hexafoodcommunity
享受马来西亚经典国民早餐——半熟蛋的美味,简单却充满风味。用@hexafood的砂拉越白胡椒粉,为这道经典美食增添独特的香气和口感。让每一天都从完美的早餐开始!
半熟蛋烹饪技巧:
- 煮沸水: 将水煮沸。
- 设定时间: 放入鸡蛋,设定时间为7分钟。
- 室温: 使用室温鸡蛋,效果更佳。
调味: 使用@hexafood的砂拉越白胡椒粉,为您的半熟蛋增添美味。
观看视频食谱,请点击以下链接。请通过点赞和分享视频来支持频道的增长:
https://www.instagram.com/p/C88gyj2x9vA/
请关注以下链接来支持我们的页面:
https://www.instagram.com/sheknows_kitchen/
购买砂拉越白胡椒粉,请点击以下链接:
https://www.ebaza.com.my/hexa-white-pepper-powder-glass-jar-45g
新加坡顾客可以通过以下链接购买HEXA产品并享受免费运输:
https://shopee.sg/spicemehexa.sg
加入HEXA食谱电报群以获取更多食谱: