Free shipping for orders over RM200.00
Tip Masak Telur Separuh Masak

Savor the deliciousness of Malaysia's national breakfast - soft-boiled eggs. Simple yet flavorful, this classic dish gets an extra kick from @hexafood's Sarawak white pepper powder. Start your day perfectly with this traditional favorite!
 

Tips Masak Telur Separuh Masak:

  1. Rebus Air: Panaskan air sehingga mendidih.
  2. Set Masa: Masukkan telur dan tetapkan masa selama 7 minit.
  3. Suhu Bilik: Gunakan telur pada suhu bilik untuk hasil yang lebih baik.
     

Perasa: Gunakan serbuk lada putih Sarawak dari @hexafood untuk menambahkan rasa yang sedap pada telur separuh masak anda.
 

Untuk menonton video resipi, sila klik pautan di bawah. Bantu untuk mengembangkan saluran dengan MENYUKAI & BERKONGSI video tersebut.

https://www.instagram.com/p/C88gyj2x9vA/
 

Sokong halaman dengan mengikutinya:

https://www.instagram.com/sheknows_kitchen/
 

Untuk membeli Serbuk Lada Putih Sarawak, sila klik pautan di bawah:

https://www.ebaza.com.my/hexa-white-pepper-powder-glass-jar-45g
 

Untuk pembelian produk HEXA dengan penghantaran PERCUMA di Singapura, sila klik pautan di bawah:

https://shopee.sg/spicemehexa.sg
 

Sertai Telegram Hexa Food untuk lebih banyak resipi:

https://t.me/hexafoodcommunity

 

享受马来西亚经典国民早餐——半熟蛋的美味,简单却充满风味。用@hexafood的砂拉越白胡椒粉,为这道经典美食增添独特的香气和口感。让每一天都从完美的早餐开始!
 

半熟蛋烹饪技巧:

  1. 煮沸水: 将水煮沸。
  2. 设定时间: 放入鸡蛋,设定时间为7分钟。
  3. 室温: 使用室温鸡蛋,效果更佳。

调味: 使用@hexafood的砂拉越白胡椒粉,为您的半熟蛋增添美味。

 

观看视频食谱,请点击以下链接。请通过点赞和分享视频来支持频道的增长:

https://www.instagram.com/p/C88gyj2x9vA/

 

请关注以下链接来支持我们的页面:

https://www.instagram.com/sheknows_kitchen/

 

购买砂拉越白胡椒粉,请点击以下链接

https://www.ebaza.com.my/hexa-white-pepper-powder-glass-jar-45g

 

新加坡顾客可以通过以下链接购买HEXA产品并享受免费运输:

https://shopee.sg/spicemehexa.sg

 

加入HEXA食谱电报群以获取更多食谱:

https://t.me/hexafoodcommunity